1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. İddialı Diziler Yeni Sezonda Çöp Oldu
İddialı Diziler Yeni Sezonda Çöp Oldu

İddialı Diziler Yeni Sezonda Çöp Oldu

Geçtiğimiz yıl büyük iddialarla başlayan diziler ikinci sezonlarını sürdüremeyerek bir bir final yapmaya başladı.

A+A-

Kardeş Çocukları, Bir Aile Hikayesi, Kuzgun gibi dizilerin yanı sıra yeni başlayan dizilerdeki düşüş ekran tutkunlarının hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Bir bir finale giden dizileri kadroya katılan yeni oyuncular bile kurtaramadı. Özellikle Kuzgun dizisi herkesi şaşırttı. Onur Saylak kadroya dahil olmasına rağmen ekran yolculuğunu sürdüremeyen dizinin konu sıkıntısı yaşaması final kararına neden oldu. Bugün de Bir Aile Hikayesi final yaparak ekranlara veda etti. Şampiyon dizisi de beklenen ilgiyi göremedi ve 5 bölümden sonra final kararı aldı. Reytingler oldukça düşüktü.

Kadın Dizisi Final Yapacak

2020 Haziran ayına kadar devam etmeyeceği bilinen dizilerden biri de Kadın dizisi oldu. Ekranlarda reyting rekorları kıran ve her salı beğeniyle izlenen dizi bu yıl sonunda ekranlara veda ediyor. Zalim İstanbul, Benim Küçük Yalanım gibi dizilerin de final yapacağı söylentiler arasında yer aldı. Başrollerden olan Caner Cindoruk’un Zemheri isimli dizide yer alacağı söyleniyor.

Yeni Diziler Başlıyor

Zemheri dizisinde yer alacak Cindoruk Ayça Ayşin Turan gibi genç oyunculara eşlik edecek. Star  ekranlarında final yapacak dizilerin yerine gelecek olan Sevgili Geçmiş de pek umut verilmeyen projeler arasında yer alıyor. Özellikle genç oyuncuların iddialı performanslarına rağmen ekran maceralarının kısa süreceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.