1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Müge Anlı’yı çıldırtan Mide Bulandıran olay! Bakıp büyüttüğü Üvey oğluyla kaçtı!
Müge Anlı’yı çıldırtan Mide Bulandıran olay! Bakıp büyüttüğü Üvey oğluyla kaçtı!

Müge Anlı’yı çıldırtan Mide Bulandıran olay! Bakıp büyüttüğü Üvey oğluyla kaçtı!

Müge Anlı’da herkesi şok eden olay. 29 yaşındaki genç kadın, 19 yaşında olan üvey oğlu ile kaçtı. Müge Anlı, çileden çıktı. İşte detaylar…

A+A-

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şok eden olay işlendi. 29 yaşındaki genç kadın canlı yayında 19 yaşında olan üvey oğlu ile kaçtığını itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit, karısının itirafıyla şok oldu. Umut Yiğit, “ Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın, bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?” dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm Türkiye’yi şok eden anlar yaşandı. 29 yaşındaki genç kadın canlı yayında 19 yaşında olan üvey oğlu ile birlikte kaçtığını itiraf etti.

Mağdur koca Umut Yiğit, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Bu olanlara inanamadığını söyleyen Umut Yiğit, “ Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik ile 9 yıllık eşim Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar. Bunlar bu tezgahı 1 yıl önceden kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi at koşturmak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak kozmetik dükkanı açarız kadın desteklerinden faydalanırız dedi. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz’da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için de küçük kızın velayeti anneye verildi. Sonra kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?” ifadelerini kullandı.

Mağdur Koca Umut Yiğit, 2 Nisan tarihinden bu yana yaşadığı çaresizliği Müge Anlı’nın programına katılarak anlattı.

Canlı yayına katılan eş Tuğçe Akpençe, söyledikleri ile adeta tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Tuğçe Akpençe,” Söz konusu durum doğrudur” ifadelerini kullanarak 19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçtığını itiraf etti. Mağdur eş Umut Yiğit ise duydukları karşısında şok geçirdi.

Tuğçe Akpençe’ye tepki gösteren Müge Anlı, “ Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz” dedi. Akpençe ise Anlı’ya, “Müge Hanım onun için söyleyecek bir şey yok. Evet böyle bir şey oldu. 8-9 ay önce birlikteliğimiz başladı bizim” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.