1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hadise’den Frikik almaya çalışan kameramana çok sert çıkış! İşte detaylar…
Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hadise’den Frikik almaya çalışan kameramana  çok sert çıkış!  İşte detaylar…

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hadise’den Frikik almaya çalışan kameramana çok sert çıkış! İşte detaylar…

Kıbrıs’ta sahne alan Hadise, kameramana ayar verdi. Hadise’den sahnede frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıkıştı. İşte detaylar…

A+A-

Kıbrıs’ta sahne alan Hadise, kameramana ayar verdi. Hadise’den sahnede frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıkıştı. İşte detaylar…

Kıbrıs’ta konser veren Hadise, sahnede frikik yakalamaya çalışan kameramana sessiz kalmayarak sert çıkıştı. Şarkısını söylediği sırada kameramanı fark eden Hadise, şarkı arasında kameramana seslenerek uyarıda bulundu.

Sahne kıyafetleri, dansları ve şarkıları ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta konser verdi. Sahnede beyaz mini bir elbise kombinleyen ünlü şarkıcı Hadise, frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne alan Hadise, basın mensuplarının sahne karşısından görüntü alırken içlerinden bir kameramanın alttan görüntü almaya çalıştığını gördü. Şarkısını söyleyip dans ederken kameramanın yaptığını fark eden Hadise, şarkı arasında kameramana seslenerek “ Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Genelde ‘frikik verdi’ diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024’te artık ‘Frikik verdi’, ‘Yok orası gözüktü’, ‘Yok selüliti gözüktü’! Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!” diyerek kameramana çıkıştı.

Ünlü şarkıcı Hadise kameramana bu şekilde çıkışması ile hayranlarının desteğini yanına aldı. Sosyal medyada Hadise’nin kameramana söylediklerinin gündem olmasıyla birçok kullanıcı ve hayranları tarafından Hadise’ye destek yağdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.