1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Emekli vatandaşlara çifte müjde! Kurban Bayramı süprizi az önce resmi açıklama yapıldı! İşte Detaylar...
Emekli vatandaşlara çifte müjde! Kurban Bayramı süprizi az önce resmi açıklama yapıldı! İşte Detaylar...

Emekli vatandaşlara çifte müjde! Kurban Bayramı süprizi az önce resmi açıklama yapıldı! İşte Detaylar...

Emekliye Kurban Bayramı öncesi çift ikramiye sürprizi geldi. Az evvel resmini açıklama yapıldı, o emekliler 8000 TL bayram ikramiyesi alacak.

A+A-

Türkiye’de emekli maaşı alan vatandaşlar için her yıl Ramazan bayramı ve kurban bayramı öncesinde toplam 2 defa bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. Ramazan Bayramı ikramiyesi Geçtiğimiz günlerde hesaplara geçmişti. Şimdi ise Haziran ayında kutlanacak Kurban Bayramı öncesi Kurban Bayramı ikramiyesi ödemeleri bekleniyor.

Emekliler için yeni bir son dakika gelişmesi var. Kurban Bayramı ikramiyesi ile ilgili bomba gelişme yaşandı. Resmen açıklama yapıldı, o emeklilere bayram ikramiyesi çift yatacak. Tam 8.000 TL’lik bayram ikramiyesi ödemesi için detaylar belli oldu.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için bayram ikramiyesi büyük önem taşıyor. 2024 yılında bayram ikramiyesi ödemeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla %50 zamlı şekilde 3000 TL olarak yapmıştı. Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemeleri bayramdan hemen önce tamamlanırken Şimdi Kurban Bayramı ikramiyesi için geri sayım başladı.

16 Haziran’da kutlanacak olan kurban bayramından hemen önce 10 Haziran’a kadar bayram ikramiyesi ödemelerinin tamamlanması bekleniyor. Fakat gelen son dakika haberiyle bazı emeklilere şifre bayram ikramiyesi sürprizi yapıldı. O emekliler toplam 8.000 TL ikramiye ödemesi olacak. Bayram ikramiyesi son dakika gelişmesi ve detaylar haberimizde…

O EMEKLİLERE EK İKRAMİYE YATACAK

Son dakika haberi Adana’dan geldi. Adana’da yaşayan emekli vatandaşların yüzünü güldürecek sürpriz ikramiye müjdesi verildi. Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçede yaşayan emekliler için bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesine ilave 5.000 TL Ek ikramiye ödemesi verileceğini duyurdu.com sadece ihtiyaç sahibi olan emekliler belediyeye başvuru yaparak 5.000 TL Ek ikramiye almaya hak kazanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından kurban bayramı öncesi emeklilere verilecek 5000 TL Ek ikramiye belediye tarafından karşılanacak. Sadece ihtiyaç sahibi olan emeklilerin belediyeye giderek başvuru yapmaları gerekiyor. Öylece Adana Ceyhan ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlar hem 3.000 TL’lik devletin verdiği bayram ikramiyesi ne olacak hem de belediyeden 5.000 TL’lik ek ikramiye alma şansına sahip olacak. Kurban bayramı öncesi ödenecek toplam ek ikramiye miktarıysa 8.000 TL olmuş olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.