1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara’da Firari Asker Kendisini Vurdu!
Ankara’da Firari Asker Kendisini Vurdu!

Ankara’da Firari Asker Kendisini Vurdu!

Ankara’da askerlik görevini sürdürdüğü Deniz Komutanlığındaki birliğinde firar eden asker geçirdiği travma sonucunda kendisini göğsünden vurarak ağır yaralandı.

A+A-

Akşam saat 9 sularında meydana gelen olayda, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda askerlik vazifesini sürdüren Er Mehmet K.,nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple  elindeki otomatik silah, tabanca ve hücum yeleğiyle birliğinden firar ettiği belirlendi. Nizamiye çıkış noktasında havaya rastgele ateş açmaya başlayan ve kendini tamamen kaybettiği ifade edilen Mehmet K., otomatik silahı nizamiye noktasında bırakarak tabancayla kaçmaya başladığı ifade ediliyor.

Askerin Durumu Ciddiyetini Koruyor

Yaya bir şekilde kaçmaya çalışan firari Er Mehmet K. Çankaya ilçesine bağlı Balgat semtine giden Mehmet K.’yı görenler, durumu vakit kaybetmeden emniyet güçlerinde bildirdikleri ifade ediliyor. Ankara emniyeti, firari Er Mehmet K.’nın yakalanması amacıyla geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiği bu doğrultudaekiplerin, Mehmet K.’yı, bölgede ki bir parkta göğsünden silahla vurulmuş bir şekilde ağır yaralı halde buldukları belirlendi.

Polis ekiplerinin haber vermesi ile bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı bir şekilde yerde yatan Mehmet K.’yı, gerçekleştirdikleri ilk müdahaleden sonra Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi acil servisine kaldırdılar.Olay yerinde gerçekleştirilen inceleme neticesindeemniyet güçleri firari Er Mehmet K.’nın elindeki silahla kendisini göğsünden vurduğu belirlediler. Mehmet K.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu paylaşıldı. Olay ile ilgili soruşturma ise çok yönlü bir şekilde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.