1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Ziraat Bankası'ndan görülmemiş kanpanya! Son 1 gün kaldı acele edin! Evine market alışverişi yapacaklar dikkat:
Ziraat Bankası'ndan görülmemiş kanpanya! Son 1 gün kaldı acele edin! Evine market alışverişi yapacaklar dikkat:

Ziraat Bankası'ndan görülmemiş kanpanya! Son 1 gün kaldı acele edin! Evine market alışverişi yapacaklar dikkat:

Market fiyatlarında yaşanan artışların ardından bankalar tarafından belirli harcamalara özel bir şekilde verilecek olan kampanyalar da artırılmaya başlandı. Yapılan açıklamalara göre bankalar tarafından verilecek olan bu kampanya dahilinde Ziraat Bankası tarafından verilecek olan 150 TL gündem oldu.

A+A-

Piyasa fiyatlarındaki artışın ardından bankalar, belirli harcamalar için özel teklifler sunan kampanyaları artırmaya başladı. Yapılan açıklamalara göre Ziraat Bankası, belirli kalemlerde harcama yaparak 150 TL kazanmak isteyenlere kampanya kapsamında 150 TL hediye edecek. Kampanyaya katılmak isteyenler için aranan şartlar ve detaylar da farklı bir dille duyurulmuştur.

SON 1 GÜN!
Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusunda, belirli kategorilerde alışveriş yapan kişilere market alışverişleri için geçerli olan 150 TL'lik ödeme yapılacağı ortaya çıktı. Kampanyaya başvurmak isteyenler için 300 TL ve üzeri her alışverişte 25 TL, toplamda 150 TL hediye verileceği açıklandı. Kampanya için son başvuru tarihinin 16 Mart 2023 olduğu yani faydalanmak için sadece 1 gün kaldığı belirtildi. Katılım koşulları gibi pek çok detayın da kampanyadan yararlanmak isteyenler tarafından merakla beklendiği bildirildi.

DETAYLAR AÇIKLANDI!

Ziraat Bankası internet sitesinde yer alan resmi bilgiye göre, 1 Mart – 16 Mart tarihleri ​​arasında geçerli olan ve market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri harcamalarına özel düzenlenen kampanya şu şekilde açıklandı:

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr kullanılmalı veya 4757'ye "MARKET" kelimesini içeren SMS gönderilmelidir. Kampanyadan yararlanmak için alışveriş öncesi katılım sağlanmalıdır. Kampanyaya katılan müşteriler, belirtilen mağazalardan toplamda 150 TL'ye kadar Bankkart ile yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişte 25 TL kazanabilecekler. İşlemlerin Bankkart'a bağlı mağazalarda ve Bankkart POS'tan yapılması gerekmektedir. Sadece aynı gün aynı mağazada yapılan ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liraları, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

Kampanyanın bitmesine bir gün kala, kampanyaya telefonla kolayca başvurabilecekleri konusunda kamuoyuna duyuru yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler