1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Cumhurbaşkanı duyurdu! Emeklilere müjde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ödemeler yapılacak!
Cumhurbaşkanı duyurdu! Emeklilere müjde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ödemeler yapılacak!

Cumhurbaşkanı duyurdu! Emeklilere müjde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ödemeler yapılacak!

Devlet tarafından yüklenmesi bir program ile emekli maaşı almaya hak kazanana Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanlığı tarafından duyurulan bu yeni paketle birlikte, emekli olan artık bu sefer kredi almaya da hak kazandılar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden geçmiş olduğunuz emekli maaşı giriş çıkışı, kredi notlarında bulunabilir...

A+A-

Devlet tarafından yüklenmesi bir program ile emekli maaşı almaya hak kazanana Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanlığı tarafından duyurulan bu yeni paketle birlikte, emekli olan artık bu sefer kredi almaya da hak kazandılar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden geçmiş olduğunuz emekli maaşı giriş çıkışı, kredi notlarında bulunabilir ve onaylanan kredileri hemen yatırabilirsiniz.

Bu destekli faiz oranlarından faydalanmak isteyenler herkes, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almaları gerektiğini unutmamalıdır. Tüm bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirler ve uygun faiz oranlarıyla kredi ödemelerini hızlı bir şekilde yapabilirler. Kredi ödemeleri, aynı gün içinde hesaplarına yatırılacaktır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek kredi başvurularını gerçekleştirmek isteyenler bireysel evlenme, emekli maaşlarını bu harcamayı yaptıktan sonra kredi kullanırlar. Bu sayede, devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak, hızlı ve kolay bir şekilde kredi kullanırlar.

Turkish: Devlet destekli bir program kapsamında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emeklilik maaşı almaya hak kazanan kişilere ödeme yapacak. Cumhurbaşkanı'nın daha önce yaptığı açıklamanın ardından emekliler için yeni paket hazırlandı ve bu kredilerin Ziraat Bankası'nın da aralarında bulunduğu kamu bankaları aracılığıyla ödeneceği açıklandı. Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank nezdinde bulunan emekli maaşı hesabınızı kullanarak dilediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylı kredilerin hesabınıza yatırılmasını sağlayabilirsiniz.

Sübvansiyonlu faiz programından yararlanmak isteyen herkesin, emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'tan alması gerektiğini unutmaması gerekir. Tüm vatandaşlar uygun faiz oranlarından yararlanırken banka internet uygulamalarını kullanarak kredilerini hızlı ve kolay bir şekilde ödeyebilecek. Kredi ödemeleri aynı gün hesaplara yatırılacaktır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireysel müşteriler emekli maaşı hesaplarını bu bankalara emekli maaşı havalesi yaptıktan sonra kullanabilirler. Bu sayede sübvansiyonlu faiz oranlarından yararlanarak kolayca kredi kullanabilir ve ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler