1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Nisanda başlıyor 4A, 4B, 4C’li ve EYT'liye En yüksek promosyonu O banka ödeyecek! Müjde 25 bin TL promosyon geliyor!
Nisanda başlıyor 4A, 4B, 4C’li ve EYT'liye En yüksek promosyonu O banka ödeyecek!  Müjde 25 bin TL promosyon geliyor!

Nisanda başlıyor 4A, 4B, 4C’li ve EYT'liye En yüksek promosyonu O banka ödeyecek! Müjde 25 bin TL promosyon geliyor!

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber özel bankalardan geldi. EYT sonrası promosyon tutarları güncellendi, tüm emekliler için promosyon artışı geliyor. EYT'den sonra özel bankalar önemli bir atak başlattı. Bankalar promosyonları güncellemek için düğmeye bastı. Emeklilere promosyon ödemelerinde rekabet yeniden başlıyor.

A+A-

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber özel bankalardan geldi. EYT sonrası promosyon tutarları güncellendi, tüm emekliler için promosyon artışı geliyor.

EYT'den sonra özel bankalar önemli bir atak başlattı. Bankalar promosyonları güncellemek için düğmeye bastı. Emeklilere promosyon ödemelerinde rekabet yeniden başlıyor. Zira özel bankalar yapacakları ek ödemelerle promosyon tutarlarında önemli artışlar yapmaya hazırlanıyor. Kamu bankalarının da emekliler tarafından bu konuda adım atması bekleniyor. Peki emekliler için EYT sonrası promosyon ödemeleri ne kadar olacak? EYT emeklileri ne kadar terfi alacak?

Özel bankalar arasında emekliler için yükselme yarışı yeniden başlıyor. EYT yasasının uygulanması nedeniyle emekli vatandaş sayısının artmasıyla birlikte rekabetin kızışacağı öngörülüyor. Sektör kaynaklarının görüşleri de bu yöne işaret ediyor çünkü EYT sonrası emekli sayısı 16 milyona yaklaşacak ve bu sayı bankalar için düzenli bir müşteri potansiyeli haline gelecek.

Dolayısıyla özel bankalar arasında ciddi bir rekabet var. Emeklilere verecekleri tutarları güncellemeye hazırlanan özel bankaların sunacağı promosyon tutarları da sızdırıldı. Peki EYT sonrası emeklilere ne kadar terfi verilecek? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

EYT SONRASI EMEKLİLERE TEŞVİKTE BÜYÜK ARTIŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından kısa bir süre ertelenmek zorunda kalan EYT yasası geçtiğimiz günlerde TBMM gündemine getirildi. Yasa Meclis'te onaylandıktan sonra hızlı bir şekilde Resmi Gazete'de yayımlandı. Milyonlarca EYT'li vatandaş da ilk emeklilik maaşlarını almak için dilekçe vermeye başladı. EYT'li vatandaşların ilk emeklilik maaşlarını Nisan ayından itibaren alacakları tahmin ediliyor. EYT'li vatandaşlar ilk emekli maaşının heyecanını yaşarken, EYT sonrası özel bankaların sunacağı promosyon ücretlerini de merak ediyor.

Banka kaynaklarından edinilen bilgiye göre EYT'nin ardından bankalardan yeni bir hamle gelecek. Bankalar, Nisan ayı başından itibaren EYT sonrası emeklilere yönelik promosyonlarında düzenleme yapacak. Alınan ilk bilgilere göre emekliler emekli olduktan sonra bankaların sunacağı promosyon tutarı 15 bin TL ile 25 bin TL arasında değişecek. Ek ödemelerle birlikte bankaların promosyon ücretlerinin 30.000 TL'ye kadar çıkabileceği de belirtiliyor.

EN YÜKSEK PROMOSYONU HANGİ BANKA SUNAR?

Mart ayı promosyon ücretleri ay başında bankalar tarafından arka arkaya güncellenmeye başlandı. Edinilen ilk bilgilere göre bankalar tanıtımdaki rekabeti kızıştırmak için ücretlerini artırmaya başladı. Kamu bankalarının sunduğu promosyon ücretleri 3000 ile 5000 TL arasında değişirken, özel bankalarda 4.000 TL ile 9.500 TL arasında farklılık gösteriyor.

Mart ayında en çok promosyon veren banka Finansbank oldu. Finansbank Mart ayı EYT kampanyasını güncelledi. Finansbank'ın ek ödemelerle emeklilere sunduğu net promosyon tutarı 9.500 TL'ye ulaştı. Bu tutarı Finansbank'tan 3 yıllık taahhüt sözleşmesi ile almanız mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler