1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Milyonlarca kişiye Büyük Müjde! Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 60 Ay Vadeli Destek Kredisi Veriyor!
Milyonlarca kişiye Büyük Müjde! Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 60 Ay Vadeli Destek Kredisi Veriyor!

Milyonlarca kişiye Büyük Müjde! Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank 60 Ay Vadeli Destek Kredisi Veriyor!

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan avantajlı koşullarla 60 ay düşük faizli kredi! Kamu bankaları kredi musluklarını vatandaşlara açtı.

A+A-

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan avantajlı koşullarla 60 ay düşük faizli kredi! Kamu bankaları kredi musluklarını vatandaşlara açtı. Ekonomik durumun zirve yaptığı bu dönemlerde kamu bankaları, vatandaşlara kolaylık sağlamak için resmi internet sitelerinde kredi kampanyaları duyurdu. Kamu bankaları düşük faizli yüksek vadeli kredilerini birer birer açıkladı.

Bu bankaların faiz oranları ve vade farkları... Aylık %0,99 faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı! Kamu bankaları aracılığıyla vatandaşlara kullandırılan destek kredisinin aylık faiz oranı açıklandı. Vatandaşlar, kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'a başvurarak bu krediden yararlanabiliyor. Şu anda herhangi bir bankadan bu faiz oranıyla kredi almak oldukça zor.

Kamu bankaları bu kredi imkanını Hazine desteğiyle vatandaşların kullanımına açtı. 60 ay vade imkanı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın kullandırdığı destek kredisinde en fazla 60 ay vade seçeneği en çok sorulan sorudur. Borçlular bu krediyi 5 yıl vadeli taksitlerle geri ödeyebiliyor. Bu sayede krediler için taksit tutarı da düşürülmektedir.

Borçlular, bütçelerini zorlamadan kredi borçlarını geri ödeyebilirler. Kampanya Cumhurbaşkanı Onayı İle Başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birkaç gün önce verdiği talimatın ardından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank vatandaşlara aylık yüzde 0,99 faiz oranı ve 60 ay vadeli destek kredisi sağladı. Bu krediden doğacak her türlü masraf Hazine tarafından karşılanır.

Bu krediyi kullananlardan ekstra bir masraf talep edilmemektedir. Kredi borcu sabit taksitler ve avantajlı ödeme koşulları ile geri ödenebilir. Konut için kullanma fırsatı Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın sunduğu avantajlı kredinin kapsamı genişletildi. Konutların izolasyon, cephe kaplama gibi işlemlerde kredi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bu krediye başvuranların tüm masraflarını karşılamayı teklif ediyor.

Kredinin nasıl kullanılacağına ilişkin diğer detaylar ise bankalar tarafından kredi başvuru sürecinde müşterilere iletilmektedir. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 60 ay vadeli 50.000 Türk Lirası destek kredisine başvuran vatandaşlara aylık %0,99 faiz oranı uygulanmaktadır. 50.000 Türk Lirası olan bu kredinin aylık taksit tutarı 1.185 TL olarak hesaplanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler