1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zihinsel engelli kıza tecavüz etti! Kan donduran olayı babası fark etti…
Zihinsel engelli kıza tecavüz etti! Kan donduran olayı babası fark etti…

Zihinsel engelli kıza tecavüz etti! Kan donduran olayı babası fark etti…

Yüzde 50 zihinsel engelli kıza istismar haberi yine kan dondurdu. Kızının başına gelen olayı öğrenen baba istismar ettiği iddia edilen Günay M ismindeki 64 yaşındaki şahıstan anında şikayetçi oldu. Baba Enver Şahin tarafından gelen iddialara göre Günay M. tutuklanarak da korkunç anlardan sonra ceza evine götürüldü.

A+A-

Serbest bıraktılar...

Korona virüs süreçlerinde gerçekleşen ceza evi tahliye durumlarından yararlanmış olan 64 yaşındaki Günay M, geçtiğimiz aylar içerisinde tutuksuz yargılanma kararı ile adli kontrol şartı olmak üzere serbest bırakılan isimlerden biri oldu.

Kızın peşini bırakmıyor

Komşusunun telefonundan bile ulaşmayı başardı. Kendinden tam 44 yaş küçük olan ve yüzde elli zihinsel olarak engelli olan kıza cinsel istismar yapan şahıs; ceza evinden çıkmasının ardından komşusunun telefonu ile kıza ulaştı. Bu süreçlerde kızı ne kadar çok sevdiğini ve her ne olur ise olsun bu işin peşini asla bırakmayacak olduğunu dile getirdi.

Taksiye bindirdi ve kaçırdı...

26 eylül tarihinde şahıs İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Kendinden tam 44 yaş küçük ve yüzde elli zihinsel engeli olan kızı istismar eden adam; gece geç saatlerde kızın yaşadığı apartmanın önüne geldi. Kızı aradı ve aşağı  inmesini söyledi. Genç kızı Ankara Dikmen semtindeki evinin önünden gece üç sularında bir taksiye bindirdi ve engelli olan E. Ş. ismindeki genç kızı kaçırdı.

Gönül rızasıyla ilişki yaşadık baskısı kurdu

İstismar mağduru olan daha 20 yaşındaki yüzde elli zihinsel engelli kızın ifadelerine göre kaçırılmasının ardından şüpheli Günay M. için şikayetinden vazgeçmesini ve yaşanan her şeyin gönül rızası ile  olduğu konusunda baskı kurmuş. Genç kızı arama süreçlerinde bulunana kadar da gülük kiralık evler içerisinde beraber kaldıkları ortaya çıktı.

Baba Enver Şahin; yüzde elli zihinsel engeli olan kızının bir an bulunmasını istiyor. Bu süreçlerde sürecin daha hızlı olmasını sağlamak adına da geçtiğimiz günler içerisinde Esra Erol'da programına katıldı. 64 yaşında olan Günay M. tarafından kaçırılmış olduğunu da aktardı.

20 yaşındaki genç kız çok geçmeden telefon ile programa katıldı ve 64 yaşında kendisini kaçırdığı söylenen adamın yanında olmadığını - onun kendisini kaçırmadığını söyledi. Fakat çok geçmeden olayın gerçek aslı ortaya çıktı. Esra Erol da programının yakından takipçileri tarafından yayına bağlanılan anlarda engelli kızı teşhis ettiler.

 En ufak zaman kaybı olmadan telefonun kamerasına ait tüm anları an be an kayıt ettiler. Görüntüler içerisinde genç kızın elinde bir kağıt olduğu - bu kağıda bakarak telefonla konuştuğu sırada yazılı olanlar okumaya çalıştığı - mağdur olan genç kızın o sıralarda yanında 64 yaşındaki şahsın olduğu - bir yandan da telefon ile konuşan kızı an be an yönlendirdiği dikkatleri çekiyordu.

Korktu ve kaçtı...

Görüntülerin ertesi gün program içerisinde yayına alınmasının ardından adam korktu ve yüzde elli zihinsel engeli olan kızı Ankara içerisinde bir yol kenarında bıraktı ve kaçtı. O anlarda genç kız ne yapacağını bilemedi ve bir anda telefon ile program yetkililerini aradı. E.Ş yerini söyledi ve Esra Erol'dan kendisine yardım etmesi için çağrıda bulundu. Beni buradan alın diye yerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.