1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. SSK BAĞ-KUR Emeklilerine müjde maaşını o bankanın ATM'lerinden alanlar dikkat! Faturanız 80 TL'ye düşüyor...
SSK BAĞ-KUR Emeklilerine müjde maaşını o bankanın ATM'lerinden alanlar dikkat! Faturanız 80 TL'ye düşüyor...

SSK BAĞ-KUR Emeklilerine müjde maaşını o bankanın ATM'lerinden alanlar dikkat! Faturanız 80 TL'ye düşüyor...

Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde emekli vatandaşlara özel bir kampanya duyurdu. Ziraat Bankası'ndan edinilen bilgiye göre, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar, Türk Telekom mobil hattına sahip olmaları halinde kampanyadan yararlanabilecek. Ziraat Bankası ve Türk Telekom tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekom mobil hattı olan emeklilere 750 dakika, 750 SMS,

A+A-

Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde emekli vatandaşlara özel bir kampanya duyurdu. Ziraat Bankası'ndan edinilen bilgiye göre, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar, Türk Telekom mobil hattına sahip olmaları halinde kampanyadan yararlanabilecek. Ziraat Bankası ve Türk Telekom tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekom mobil hattı olan emeklilere 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız görüşme 12 TL ile sadece 80 TL'ye sunulacak. aylık taahhüt.

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklilerin bu kampanyaya dikkat etmesi gerekiyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklama emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber oldu. Ziraat Bankası'nın emekli müşterileri bu özel kampanyaya katılabilir. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan ve aynı zamanda Türk Telekom mobil hattı olan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilir.

Bu kampanyadan faydalanmak için Türk Telekom mobil hattı olan emekli vatandaşlarımızın Ziraat Emekli Fırsat 5 GB için kullandıkları Ziraat Bankası cep hattından Türk Telekom'a ait 5555'e Ziraat boşluk TC Kimlik Numarası ile SMS göndermeleri gerekmektedir. tarife. Onay SMS'ini aldıktan sonra Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayarak kampanyaya katılabilirler.

Kampanya taahhütlü tarife tutarı 12 ay için 80 TL olup, 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatları ile sınırsız görüşme içermektedir. Kampanya süresince yeni hat kurarak veya ön ödemeli tarifelerden geçiş yaparak tarifeye geçiş yapan müşteriler için tarifenin taahhütsüz fiyatları KDV ve Özel İletişim Vergisi (OİV) dahil 150 TL olarak belirlenmiştir. Ancak kampanya sona erdikten sonra Türk Telekom ön ödemeli tarifelerinden faturalı tarifelere geçiş yaparak tarifeye geçiş yapan müşteriler için bu tutar KDV ve ÖİV dahil 175 TL'ye çıkarılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler