1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. SGK'dan müjde Ödemeler hesaplara yatırıldı! En az 7.500 TL ödeme yapılacak! ATM’den hemen kontrol edin!
SGK'dan müjde Ödemeler hesaplara yatırıldı! En az 7.500 TL ödeme yapılacak! ATM’den hemen kontrol edin!

SGK'dan müjde Ödemeler hesaplara yatırıldı! En az 7.500 TL ödeme yapılacak! ATM’den hemen kontrol edin!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), gazi ve güvenlik korucularına ödenen aylık farklarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yeni düzenlemeye göre aylık farklar 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren hesaplarına yatırılacak. İşte tüm vatandaşları ilgilendiren konuya ilişkin tüm detaylar...

A+A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), gazi ve güvenlik korucularına ödenen aylık farklarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yeni düzenlemeye göre aylık farklar 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren hesaplarına yatırılacak. İşte tüm vatandaşları ilgilendiren konuya ilişkin tüm detaylar.

SGK, gazi ve güvenlik görevlilerine ödenen aylık farkların hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Yönetmelik kapsamında ödemeler, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren hesaplarına yatırılacak ve 7 Nisan 2023 tarihinden itibaren kullanılabilecek.

2023 yılı için Mart ayında eklenen ek ödeme dahil gazi ve doğum aylığı aylık ödeme tutarları 2.961 TL olarak açıklandı. 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ek ödemeler dahil hayatını kaybedenlerin dul eşlerine yapılacak aylık ödeme tutarı bir önceki tutarın %75'i oranında 2.220 TL'den 6.635 TL'ye çıkarılacak.

En az 15 yıl güvenlik görevlisi olarak görev yapanlara aylık ödeme tutarları da belirlendi. Güvenlik görevlileri ve mirasçıları için vaka bazında verilen aylık ödeme tutarı 7.500 TL'den az olmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler