1. HABERLER

  2. KADIN

  3. Salyangoz Özü İle Aknelerden Nasıl Kurtulunulur?
Salyangoz Özü İle Aknelerden Nasıl Kurtulunulur?

Salyangoz Özü İle Aknelerden Nasıl Kurtulunulur?

Aknelerden kurtulabilmeniz açısından bazı yöntemler alabilirsiniz. Bu yöntemlerden biri de salyangoz özüdür. Salyangoz Özü ile aknelerden nasıl kurtulabilirsiniz? Sizler için derledik...

A+A-

Akneler yani ergenlik sivilceleri gençlerin en büyük problemlerindendir. Özellikle belirtmek gerekirse kendilerini göstermekte olan akne problemi insanların morallerini bozar. Aknelerden kurtulabilmeniz açısından bazı yöntemler alabilirsiniz. Bu yöntemlerden biri de salyangoz özüdür.

Salyangoz özü ve yine salyangoz özü ile üretilen bazı ürünler bu aknelerin giderilmelerini sağlıyor ve daha yeni akne oluşumlarının önlerine geçiyor. Eğer ki sizler akne problemi ile karşılaşan kişilerdenseniz salyangoz özlerini kullanıp, bu problemi önemli oranlarda azaltabilirsiniz. Yine bu salyangoz özü içermekte olan çeşitli kremleri, diğer ürünleri de piyasa da kolaylıkla bulabilmeniz mümkündür.

Salyangoz Kreminin Etkisi Nedir?

Salyangoz bilindiği üzere kabuğa sahip bir canlıdır. Bu salyangozun kabuğu çeşitli sebepler dolayısı ile çatladığı zaman veya düştüğü zaman salyangoz kendi kendisine bu kabuğu tekrardan yenilemektedir.

Yine bunu da allantoin ismi verilmekte olunan bir madde beraberinde yapmaktadır. Allantoin içerisinde yine vitamin, kalsium, protein barındıran bir maddedir.

Salyangozun salgılamış olduğu yine bu madde; aknelerin çabucak geçmelerini ni sağlamaktadır. Vücudunuzun hangi kısmında sivilce veya akne çıkarsa bu kremleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Ayrıca bu salyangoz kremlerini tercih ederken satın almadan önce satın alacağınız firmayı iyice araştırmalısınız. Bunun sebebi özellikle de son yıllarda sahte kozmetikçiler piyasada kol geziyorlar.

Size farklı maddelerden oluşan kremler veya salyangoz kremi diye çeşitli nemlendiricileri gönderebilirler ki bu son derece önemli bir durumdur.

Salyangoz Kremi ve Uygulanması

Cildinize salyangoz kremini sürmeden önce o bölgenin oldukça iyi bir biçimde yıkanarak temizlenmesi gereklidir. Bölge yıkanılıp temizlenildikten sonra da salyangoz özünü içermekte olan ürün o bölgeye sürülmelidir. Yine salyangoz özü içermekte olan çeşitli ürünlerin olmasına rağmen özellikle salyangoz kremini önermekteyiz.

Çünkü bu kremin hem bulunabilmesi, hem de uygulanabilmesi oldukça basit bir işlemdir. Aynı oranda istenilen çeşitli etkileri kısa zaman içerisinde gösterdiği için başlıca tercih sebebidir.

Eğer sizlerin de çeşitli akne ve sivilce problemleriniz var ise salyangoz kremlerinin yanı sıra daha farklı yöntemler de deneyebilirsiniz. Örneğin doktorunuza danışarak salyangoz kremleri hakkında daha detaylı bilgiler elde edebilir ve bu bilgiler ışığında alabilirsiniz.

Kaynak : Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler