1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Ozon Terapisi İle Aknelerden Kurtulun
Ozon Terapisi İle Aknelerden Kurtulun

Ozon Terapisi İle Aknelerden Kurtulun

Her geçen sene akne ve daha farklı cilt bozuklukları binlerce insanı etkilemektedir ki kimileri bu gibi unsurlara karşı ozon terapisini alternatif bir çeşit tedavi olarak kullanmaktadır.

A+A-

Yine bu tedavi taktiğinde derinizin içerisine temiz hava yani ozon enjekte edilmektedir. Tedavi sayesinde oksijen düzeyi arttırılıyorken yine bir taraftan da çeşitli kirler ortadan kaldırılmaktadır. Ayrıca derinlemesine temizlik sağlamaktadır. Bu sayede akne tedavileri sadece profesyonel ozon terapistlerince yapılabilmektedir. Bu makalemizde ozon terapisi ile ilgili daha detaylı bilgilere yer verecek ve aklınızda hiçbir soru işaretini bırakmayacağız.

Akne Tedavisi Amacı İle Ozon Terapisinin Sauna Vasıtası İle Uygulanışı

Akne sorununuzu tedavi edebilmesi amacı ile oldukça yüksek olanbasınç odası veya sauna odası kullanmakta olan bir profesyonel uzman bulmalı ve randevu almalısınız. Yaklaşık olarak 20 – 25 dakika süresince rahatlayacak, çeşitli kirleri de terleyerek dışarıya atacağınızdan emin olabilirsiniz ayrıca bu esnada oksijen de derinizden içe doğru sızacak.

En iyi sonucu elde edebilmeniz için bir hafta içerisinde bir kez değil birkaç kez ozon terapisini deneyebilirsiniz. Ozon terapisini uygulamadan önce yine bu konu hakkında çok daha fazla bilgiler edinme amacı ile çeşitli araştırmalar yapmalısınız. Bu araştırmalar sonucunda bu terapiyi uygulayıp uygulamayacağınıza karar verebilirsiniz.

Akne Tedavisi Amacı İle Ozon Terapisinin Vücut Suitleri Beraberinde Yapılması

Tescilli bir eçşit ozon terapistini yine ziyaret etmelisiniz veya da ev içerisinde kullanım amacı ile gereken çeşitli araç ve gereçleri elde etmelisiniz. Gözeneklerinizi açabilme amacı ile ılık duş almalısınız. Bir ozon vücut süitini yine üstünüze almalısınız.

Bu yine sizlere ozon sağlayacaktır. 10 -  15 dakika kadar bu işlemi bitirebilirsiniz. Yine bu uygulamayı da 1 hafta içerisinde 3 – 4 kez veya 2 kez yapabilirsiniz fakat kesinlikle günde 1 defadan çok daha fazla uygulamamanız gereklidir.

Eğer ev içerisinde uyguluyorsanız kesinlikle tüm tedavi talimatlarını yerine getirmeniz gereklidir. Bu tip alternatif tedavi yöntemlerin bilimsel değerlendirilmediğini de hatırlatmakta fayda var. Bu sebeple de güvenlikleri yine etkinlikleri çok fazla araştırılmış değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler