1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Rüyada At Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada At Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada At Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada At Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüyada At Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada At Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüyada görülen at hayra ve iyiliğe alamettir. Rüyada at görülmesi genel olarak rüya yorumcuları tarafından, iş hayatında büyük başarılara, maddi ve manevi arzuların gerçekleşmesine ve aşk hayatında olumlu gelişmelere işaret olarak yorumlanmaktadır.

A+A-

Rüyasında kişinin siyah bir ata binmesi, işinde mertebesinin ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir. Rüyada beyaz ata binildiği görmek ise şerefe ulaşılacağına alamettir. Kır ata binmek ise hayır ve berekete ulaşmaktır. Bekâr birinin kısrağa binmesi ise zengin bir kadınla evlilik olarak yorumlanır. Rüyada ata binen bir erkeğin hamile eşi varsa, oğlu olacağına işaret eder.

Rüyada At Görmek Nasıl Yorumlanır?

Rüyada her durumda at görmek, genel olarak her türlü derdin sıkıntının sona ereceğine ve refaha erişmeye, bolluğa, berekete ve zenginliğe delalet etmektedir. Rüyasında oturduğu yerde atların dolaştığını gören kişinin, bulduğu bölgeye şiddetli yağmurların yağacağına şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında beyaz at gören kadının yakında evleneceğine delalettir.  Rüyasında at sürüsü gören bir kadının ise çok sayıda çocukları olacağına işarettir. Erkeklerin rüyasında at sürüsü görmesi ise çok mal sahibi olacağına alamet olarak yorumlanmaktadır. Rüyada ata binmek ise aynı zamanda yolculuk olarak da ifade edilmektedir.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.