1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PTT Çalışma Saatleri 2020 Değişti Mi? PTT ve PTT Kargo Saat Kaçta Açılıyor Kapanıyor?
PTT Çalışma Saatleri 2020 Değişti Mi? PTT ve PTT Kargo Saat Kaçta Açılıyor Kapanıyor?

PTT Çalışma Saatleri 2020 Değişti Mi? PTT ve PTT Kargo Saat Kaçta Açılıyor Kapanıyor?

PTT ve PTT kargo çalışma saatleri sık sorulan sorulardan bir tanesi. Korona virüs salgınlarının dünyayı etkisi altına almasının ardından gerekli tedbirler amacı ile kargo çalışma saatleri üzerinde de değişiklikler yapıldı. Kargolarını göndermek isteyen vatandaşlar bir sorun yaşamamak adına saatleri takip ediyor. Bu saatlerle ilgili değişen durumlar haberin detayından öğrenebilirsiniz...

A+A-

PTT Çalışma Saatleri 2020 Değişti Mi? PTT ve PTT Kargo Saat Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor?

PTT Kargo Çalışma Saatleri Kaç Oldu?

Korona virüs salgınlarının ülkeyi etkisi altına almasından sonra birçok iş yeri gibi PTT çalışma saatleri de değişiklik gösterdi. Kargo dağıtım süreçleri içerisinde 08.30 ve 17.00 arası hizmetler devam ettiği için öğle arası dahi verilmiyor.

Öğle arası vermeye devam eden şubeler içerisinde ise 08.30 ve 12.30 arasındadır. Bu süreçlerde çalışmalarına devam ederken 13.30 da tekrar iş başı yapılır ve kapanış saatleri 17.00 a kadar hizmetlere devam edilir. Bu durum hafta içi bu şekildeyken hafta sonu bu durum geçerli değildir.

PTT Kargo Hafta Sonları Genel Anlamda Çalışmıyor

PTT şubeleri eğer Merkez PTT şubesi değilse cumartesi günleri tüm gün kapalı. Fakat belirli bölgeler içerisinde yer alan şubeler cumartesi günleri de öğlen 13.30 a kadar dağıtım yapmaktadır. Fakat pazar günleri bir yer dahi açık olmaz.

PTT Kargo Takip

Ülkeyi dört bir yandan saran korona virüs salgınlarından sonra vatandaşlar evden çıkmak konusunda tereddüt ediyor. Bu noktada gerekli tedbirler kapsamı içerisinde önlemler alarak alınması gereken ihtiyaçlarını internet üzerinden karşılamayı tercih ediyor. Bu sıkıntılı günlerde aktif bir şekilde hizmetlerine devam eden PTT kargo takip kısmı rahat bir şekilde yer alıyor.

Geniş bir çalışma saati olması ve birçok alanda aktif sahada yer almaları siparişleri yoğunluk durumlarına göre dağıtmalarına olanak tanır. Vatandaşlar daha erken ürünlerine kavuşmak istediklerinde direk şubeye giderek ürünlerin nerede olduklarını öğrenmektense PTT kargo takip kodu ile sistem içerisinden bunu rahatlık ile öğrenebilir. Evden dışarı en asgari durumlarda çıkmanın oldukça önemli olduğu bu günlerde dikkatli olmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler