1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Osmancık’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü
Osmancık’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

Osmancık’ta Mehmetçiğe destek yürüyüşü

İdlib’de 34 askerimizin şehit düşmesinin ardından Çorum’un Osmancık ilçesinde yürüyüş yapan çok sayıda vatandaş, Mehmetçiğe destek verdi.

A+A-

Şehit haberlerinin ardından Osmancık’ta vatandaşlar kenetlenerek Mehmetçiğe destekyürüyüşü gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi boyunca yürüyüşe geçti.

Osmancık Belediyesi’nin bayrak dağıtarak destelediği yürüyüşte "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları ve tekbirlerle cadde üzerinden belediye önüne kadar yürüyen vatandaşlara, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılarak, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.

’Vatan ve bayrak için hepimiz tek yumruk olacağız’
Mehmetçiğimize destek yürüyüşüne katılan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, acı ve hüzünlü bir süreçten geçildiğini belirterek “Mübarek Regaip Kandili gecesi şehit olan askerlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum.

Hepimiz Mehmet’iz, eli silah tutan herkes vatan ve bayrak için canını seve seve vermeye hazırdır. Vatan ve bayrak için hepimiz tek yumruk olacağız. Cenabı Allah göklerden al yıldızlı bayrağımızı, minarelerimizden ezanlarımızı dindirmesin. ”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.