1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Kredi Kartı borcu olanlara müjde! Kredi Kartı borcunuzdan hemen kurtulun!
Kredi Kartı borcu olanlara müjde! Kredi Kartı borcunuzdan hemen kurtulun!

Kredi Kartı borcu olanlara müjde! Kredi Kartı borcunuzdan hemen kurtulun!

Kredi kart borcu olan vatandaşlara müjde! Kredi kartı borcu olup ödeme zorluğu çeken vatandaşlara bir kamu bankası tarafından sunulan özel kredi sayesinde kredi kartı borcunuz sorun olmaktan çıkıyor. İşte tüm bu sorulara cevap bulabileceğiniz haberimiz....

A+A-

Kredi kartı borcu olan vatandaşlara müjde! Kredi kartı borcu olup ödeme zorluğu çeken vatandaşlara bir kamu bankası tarafından sunulan özel kredi sayesinde kredi kartı borcunuz sorun olmaktan çıkıyor. Sunulan bu imkan doğrultusunda borcu olan kişiler 18 aylık vade ile borçlarını tek bir çatı altında toplama imkanı ile rahat bir nefes alacaklar. Peki hangi bankalar bu imkanı sunuyor? Kredi için gerekli şartlar nelerdir?

Günümüz şartlarında hemen hemen hepimizin kullandığı kredi kartları bazen sıkıntılı günler yaşamamıza sebebiyet verebiliyor.Ölçüsünü kaçırdığımız alışverişler kara kara düşünmemize neden oluyor.

Ülkemiz genelinde yaşanan salgın döneminde pek çok vatandaşımız kredi kartlarını ödeme zorluğu çekerken tam esnada vatandaşların imdadına yine kamu bankaları yetişiyor.Normalleşme sürecine girdiğimiz şu günlerde bankalar farklı kredi imkanları ile vatandaşın derdine derman olmayı hedefliyor.

Devlet bankaları vatandaşın salgın dönemindeki ekonomik sıkıntılarını minumuma indirmek adına pek çok kredi imkanı sunuyor.

Haziran ayının başlarında açıklanan her kesime hitap eden kredi kampanyalarını her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.Vatandaşların ihtiyaçları doğrultunda destek amaçlı verilen krediler sayesinde hem ekonominin canlanması hemde ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi sağlanıyor.

KREDİ KARTI YAPILANDIRMA VE BORÇ KAPATMA KREDİSİ KİMLERE VERİLİYOR?

Kamu bankalarının en başında gelen Vakıfbank kredi kartlarını ödemekte zorluk çeken vatandaşların sıkıntılarını gidermek amacı ile özel kredi imkanı sunuyor.Vakıfbank müşterileri bu kredi ile kredi kartlarının borçlarının tamamının ödenmesi sağlanıyor.Ayrıca müşteriler Vakıfbanka oluşan borçlarını daha esnetilmiş uzun vadelerde ödeme imkanına kavuşuyorlar.

Vakıfbank tarafından sunulan borç kredi yapılandırma kredisi kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen müşterilerine 20 bin TL kredi imkanı sunuyor.Bu kredi için müşterilere özel faiz oranı belirleyen Vakıfbank ödemeleri 18 aylık zaman dilimine bölüyor.Kredi başvuruları için şahısların Vakıfbank şubelerine bizzat başvurmaları gerekmektedir.

İlginizi çekebilir:

Findeks KKB Kredi Notunuzu Hızlı Şekilde Nasıl Yükseltebilirsiniz?

Resmi Gazete'de yayımlandı! Milyonlarca Kredi Kartı kullananlara kötü haber!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum