1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kadehler Artık Zamlı Kalkacak! Alkol Fiyatlarına Rekor Bir Zam Daha... Yeni Rakı, Efe Gold, Sarızeybek, Votka ve Viski Ne Kadar Oldu?
Kadehler Artık Zamlı Kalkacak! Alkol Fiyatlarına Rekor Bir Zam Daha... Yeni Rakı, Efe Gold, Sarızeybek, Votka ve Viski Ne Kadar Oldu?

Kadehler Artık Zamlı Kalkacak! Alkol Fiyatlarına Rekor Bir Zam Daha... Yeni Rakı, Efe Gold, Sarızeybek, Votka ve Viski Ne Kadar Oldu?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, birçok alkollü içecek grubuna zam geldiğini açıkladı. Yapılan zam kararına tepki gösteren Dündar, "Böyle bir süreçte alkole yapılan bu zammın nedeni nedir?" diye sordu. Peki, Yeni Rakı, Efe Gold, Votka ve Viskiye Ne Kadar Zam Geldi? İşte merak edilenler...

A+A-

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Efe rakıya zam geldiğini açıkladı. Yapılan zam kararına tepki gösteren Dündar, "Böyle bir süreçte alkole yapılan bu zammın nedeni nedir?" diye sordu.

Dündar, ülkedeki ekonomik şartların zorlu olduğunu ve işletmelerin sıkıntı yaşadığını belirterek, alkole yapılan zammın daha da büyük sorunlara yol açabileceğine dikkat çekti. Ayrıca, tüketicilerin de alkole yapılan bu zammı karşılayamayacağını ve daha uygun fiyatlı alternatiflere yönelebileceklerini ifade etti.

Efe Alkollü İçecekler Ticaret A.Ş.'de zamlı fiyat listesi şu şekilde

07-002.jpg08-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.