1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR İlk Okul Mezunu 1360 Kişiyi Temizlik İşçisi Olarak Alacak! İnternetten Başvuru Yapmak Yeterli!
İŞKUR İlk Okul Mezunu 1360 Kişiyi Temizlik İşçisi Olarak Alacak! İnternetten Başvuru Yapmak Yeterli!

İŞKUR İlk Okul Mezunu 1360 Kişiyi Temizlik İşçisi Olarak Alacak! İnternetten Başvuru Yapmak Yeterli!

İŞKUR aracılığı ile özel ve kamu sektörleri için KPSS şartı olmadan en az ilkokul mezunu tam 1360 kişiden oluşan temizlik personel alım ilanı açıldı. İşte merak edilen tüm detaylar…

A+A-

İŞKUR ülke genelinde güncel iş ilanlarını yayına almaya devam ediyor. Yayınlanan ve başvuruları hala devam ediyor olan iş ilanları için de ülke genelinde en az ilkokul mezunu olan vatandaşlardan 1360 personel alımları yapılacak. Temizlik görevlisi olarak yapılacak başvurular arasından uygun olan vatandaşlar alınacaktır. Hem online olarak başvurular yapılabildiği gibi İŞKUR üzerinden direk de yapılabilir. Hem özel hem de kamu sektörü için en az ilk okul mezunu olan vatandaşların bir yandan da sağlık problemlerinin yer almıyor olması gerekir.

Başvuru için aranan şartlar

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az ilkokul düzeylerinden mezun olmak
  3. Sağlık problemlerinin yer almıyor olması
  4. Takım çalışma hayatına uygun olan kişiler
  5. Kişisel temizliklerini yapan vatandaşlar başvuru adımlarını yerine getirebilecekler.

İŞKUR kayıtları…

İş arama yapabilmek için en temel olan kayıt işlemleri olacaktır. Kamu hizmetleri ile beraber özel sektörden yararlanmak isteyen vatandaşların ilk olarak kurum portalı içerisinde üye olması ve kurum üniteleri ile başvuru yaparak kayıt olma adımlarını tamamlaması gerekir. İster internet ister kurum üzerinde olması fark etmez. Bilgilerini tam ve eksiksiz bir şekilde doğru olarak verilen vatandaşlar kayıt olacaktır. Burada kişisel – iletişim – eğitim – meslek gibi tüm bilgilerin doğru olmasına dikkat etmek gerekir.

Temizlik görevlisi olmak için başvuru süreçleri

Temizlik görevlisi olmak için belirli adımları yerine getirmek gerekir. İŞKUR üzerinden gerekli şartları yerine getiren vatandaşlar başvuru yapabilir. Ardından da onay durumlarına göre haber verilir.

İşkur üzerinden de vatandaşların kayıtlarının yer alması gerekir. Çünkü burada ister online ister direk kurumlara giderek kayıt olan vatandaşlar iş başvurularından daha hızlı bir şekilde haberdar olacaktır. Başvuru yapabilmek için ilk olarak kayıt adımlarının tamamlanmasının gerekli olduğuna dikkat etmek ve ona göre hareket etmek gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler