1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’un Yeni İlanıyla Evde Paketleme Yaparak Para Kazanın! Herkese Aylık 3 Bin TL Maaş Verilecek, İnternetten Başvuru Yapabilirsiniz…
İŞKUR’un Yeni İlanıyla Evde Paketleme Yaparak Para Kazanın! Herkese Aylık 3 Bin TL Maaş Verilecek, İnternetten Başvuru Yapabilirsiniz…

İŞKUR’un Yeni İlanıyla Evde Paketleme Yaparak Para Kazanın! Herkese Aylık 3 Bin TL Maaş Verilecek, İnternetten Başvuru Yapabilirsiniz…

Ev hanımlarından emeklilere – öğrencilerden evde çalışmak zorunda kalan vatandaşlar için birçok farklı imkanı sunmaya devam eden İŞKUR şimdi de evde paketleme iş ile taleplerine devam ediyor. İŞKUR evde paketleme işlerinin nasıl yapılıyor olduğu ve başvuruların nasıl yapılacak olduğu da büyük merak ile araştırılmaya devam ediyor.

A+A-

İŞKUR evde paketleme fırsatları için başlatılan kampanya kapsamında hem aile hem de ülke ekonomisi ciddi anlamda katkı görmeye devam ediyor. Ev hanımları için şu an;

  1. Kına Paketleme
  2. Tel Toka Paketleme
  3. Bitki Çaylarını Paketleme
  4. Kulak Çubuklarını Ambalajlama
  5. Poşet Katlama
  6. Sabun paketleme gibi akla gelen birçok şey ile iş başı yaparak nakit desteği sunmaya son hızı ile devam ediyor.

İŞKUR evde paketleme imkanlarından yararlanmak isteyen vatandaşların da ilgili ilan yayınlandığı an kendilerine yakın olan İŞKUR şubesi üzerinden başvuru yapması gerekecek. Ne kadar çalışılacak ve iş sonunda ne kadar kazanılacak olduğu en çok merak edilen konulardan bir tanesi de oluyor. Vatandaşların başvurularını tamamladıktan sonra eğitim sertifika belgeleri almaları ve bu belgeleri de meslek danışmanları tarafından kayıt ettirmeleri gerekiyor. Ardından formu dolduran vatandaşlardan iletişim ve telefon numaraları da alınarak kayıt adımları tamamlanacak.

İŞKUR evde paketleme işleri nasıl yapılacak?

İŞKUR evde paketleme iş ilanları ile herkes maddi anlamda rahat edecek. Bu işler içerisinde yer almak isteyen kişilerin kendilerine en yakın olan İŞKUR şubelerine gitmesi ve burada kendilerinden istenen formları doldurmaları gerekir. Formun doldurulmasının ardından vatandaşlardan bir de eğitim sertifikaları alması ve bunların meslek danışmanları ile kayıt edilmesi ile beraber iletişim bilgileri alınarak kayıt işlemlerinin tamamlanması gerekiyor.

Sistem üzerinde kayıtlı olarak yer alan vatandaşlar için havuzda uygun nitelikler ile ilgili olma durumlarında eşleştirmeler yapılacak ve ardından da SMS ile bildirimler devam edecek. Bu işleri yaparak para kazanmak da çok kolay olacak. İŞKUR aracılığı ile gelen bu fırsatlardan yararlanmak için de kurum üzerinde iş ve meslek danışmanları ile beraber kayıt adımlarının tamamlanmış olma şartları da alınır. Vatandaşların eğitim ve sertifika bilgileri ile beraber almış oldukları belgeler de dikkate alınacak ve evde yapmaları için uygun olan işlerin SMS ile iletimleri de yapılacak.

Daha çok ev hanımlarına destek olma amacı ile İŞKUR üzerinden desteklenmesi yapılan paketleme işi ile şu an;

  1. kına paketleme
  2. tel toka paketleme
  3. bitki çaylarını paketleme
  4. kulak çubuklarını ambalajlama
  5. poşet katlama
  6. sabun paketleme
  7. nikah şekeri paketleme gibi akla gelen birçok iş de dikkatleri çekiyor. Bu proje kapsamında yer alanlar bir yandan hane ekonomisine büyük oran ile katkı sunarken bir yandan da ülke ekonomisine olan katkısı ile dikkatleri çekecek.

Bu sunulan işler ile günde ortalama olarak 4 saatlik bir zaman dilimi ile çalışma hayatına devam eden vatandaşların da aylık 1000 TL ve üzerinde gelirler elde etmeleri de söz konusu olacak.

Aylık ne kadar gelir elde edilecek?

İŞKUR evde paketleme işi ile ne kadar kazanç elde edilecek en çok merak edilen konulardan bir tanesidir.

  1. kına paketleme
  2. tel toka paketleme
  3. bitki çaylarını paketleme
  4. kulak çubuklarını ambalajlama
  5. poşet katlama
  6. sabun paketleme
  7. nikah şekeri paketleme
  8. takma tırnak paketleme
  9. mandal montajı
  10. gömlek yakası dikme
  11. kravat dikme
  12. cetvel seti hazırlama
  13. peçete halkası yapma gibi işlerde yer alacaklar. Buralarda gün içinde ortalama olarak 3 ya da 4 saatlik zaman dilimlerini ayıran vatandaşlar becerilerine ve el hızlarına göre de 1000 TL ve üzerinde aylık olarak gelirlerini elde etme haklarına sahip olacaklardır. 

 Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum
İlgili Haberler