1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. İş Bankası faizsiz kredi sınırlarını sonuna kadar zorladı! 12 ay vadeli 0 faizli 50.000 TL kredi hesaplara yatırılıyor!
İş Bankası faizsiz kredi sınırlarını sonuna kadar zorladı! 12 ay vadeli 0 faizli 50.000 TL kredi hesaplara yatırılıyor!

İş Bankası faizsiz kredi sınırlarını sonuna kadar zorladı! 12 ay vadeli 0 faizli 50.000 TL kredi hesaplara yatırılıyor!

İş Bankası müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Duyuru az önce geldi. İş Bankası'nda 12 ay vadeli faizsiz kredi sizi bekliyor. İşte İş Bankası 50.000 TL faizsiz kredi kampanyasının şartları. Türkiye İş Bankası yeni kredi kampanyalarıyla gündem yaratmaya devam ediyor.

A+A-

İş Bankası müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Duyuru az önce geldi. İş Bankası'nda 12 ay vadeli faizsiz kredi sizi bekliyor. İşte İş Bankası 50.000 TL faizsiz kredi kampanyasının şartları...

Türkiye İş Bankası yeni kredi kampanyalarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. Müşterilerine önemli avantajlar sunan İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz kredi dönemini başlatmıştır. Türkiye İş Bankası müşterileri başvurmaları halinde 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen faizsiz kredi kullanabilecekler. Hem mevcut hem de yeni müşterilerine faizsiz kredi desteği sunan Türkiye İş Bankası, 12 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor. Peki, İş Bankası faizsiz kredi şartları nelerdir? İş Bankası'ndan kimler faizsiz kredi alabilir?

Acil nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişi, bankaların faizsiz ve düşük faizli kredi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor. Ekonomik şartların her geçen gün zorlaştığı bu dönemde bankaların sunduğu kredi kampanyaları insanlara adeta ilaç gibi geliyor. Türkiye İş Bankası da peş peşe yaptığı kampanyalarla hem mevcut hem de yeni müşterilerinin kalbini kazanıyor. İş Bankası nakit ihtiyacı olanlara bir müjdeyi daha getirdi. Banka faizsiz kredi limitini 10.000 TL'den 50.000 TL'ye yükseltti. Yani İş Bankası'ndan kredi çekmek isteyenler 50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alma imkanına sahip olacak. Peki, İş Bankası 50.000 TL faizsiz kredinin şartları nelerdir? İş Bankası 0 faiz 12 ay vadeli kredi başvurusu nasıl yapılır?

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ LİMİTİNİ 50 BİN TL'YE ÇIKARTTI

Müşterilerine özel ayrıcalıklar sunmaya devam eden Türkiye İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haberi getirdi. İş Bankası'nın 10 bin TL olarak belirlediği faizsiz kredi limiti 50 bin TL'ye yükseltildi. 3 aydan 12 aya varan vade seçenekleriyle sunulan faizsiz kredi kampanyasından nakit ihtiyacı olan tüm İş Bankası müşterileri yararlanabilmektedir.

Türkiye İş Bankası, faizsiz nakit kredi kampanyası kapsamında 12 aya varan vade imkanı sunuyor. Ancak başvuru için gerekli koşullar sağlandığı takdirde müşterilere kredi imkanı sunulmaktadır. Türkiye İş Bankası'ndan faizsiz kredi başvuru koşulları da bankanın resmi internet sitesinde açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI SIFIR FAİZ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası'ndan faizsiz kredi kullanabilmek için öncelikle İş Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Aranan şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, en az 2 fatura ödeme talimatı vermiş olmak, ayrıca İşCep, Ticari Kredi Kartı, KTMH, Ticari ATM kartı gibi ürünlerin tümüne sahip olmak, POS, Çek Karnesi, DijiKolay İşNet E-Belge 1500 Kontör 1 TL Kampanyası'na dahil olmak da şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca Türkiye İş Bankası'ndan faizsiz hoş geldin kredisi kullanılabilmesi için diğer bankalara vadesi geçmiş borcunun bulunmaması da gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler