1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Nakit Sıkıntısı Çekenlere Kamu Bankalarından Düşük Faizli Kredi İmkânı! Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan 60.000 TL'ye Kadar Kredi müjdesi!
Nakit Sıkıntısı Çekenlere Kamu Bankalarından Düşük Faizli Kredi İmkânı! Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan 60.000 TL'ye Kadar Kredi müjdesi!

Nakit Sıkıntısı Çekenlere Kamu Bankalarından Düşük Faizli Kredi İmkânı! Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan 60.000 TL'ye Kadar Kredi müjdesi!

Kamu bankaları, vatandaşlara zor günlerinde 60 bin TL'ye varan nakit yardımda bulunarak destek olmak için harekete geçti. İşte bu destekle ilgili tüm detaylar...

A+A-

Kamu bankaları, vatandaşlara zor günlerinde 60 bin TL'ye varan nakit yardımda bulunarak destek olmak için harekete geçti. İşte bu destekle ilgili tüm detaylar...

Milyonlarca vatandaş kamu bankalarından çekiliş benzeri bir fırsat yakalıyor! Nakit ihtiyacı olanlara Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın ödeme yapacağı açıklandı. Dün gece itibariyle toplamda 60.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kamu bankaları olarak nakit ihtiyacı olanlara 60 bin TL verecek. Peki, bu ödemeden kimler yararlanabilir? Başvuru şartları nelerdir?

Nakit kullanmak isteyenler kamu bankası şubeleri veya internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvuru yapabilirler. Nakit sorunu yaşayan ya da nakit ihtiyacını karşılamak için nakit ihtiyacı olanlara kamu bankaları kredi desteği sağlıyor. Kamu hizmeti sunan bankalar bu konuda müjdeli haberler getirdi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 60.000 TL'lik düşük faizli kredi sunuyor. Kredi alacak olanlar, bankanın web sitesinde düşük faiz oranı ve uygun vade seçenekleri hakkında bilgi bulabilirler.

Kamu Bankalarından Uygun Faizli Kredi Desteği...

Milyonlarca ihtiyaç sahibi vatandaş uzun zamandır bu müjdeli haberi bekliyor. Kamu bankaları tarafından nakit sıkıntısı yaşayan veya ihtiyacını karşılayacak nakit bulamayan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Emekliler ve çalışanlar kredi başvurusunda bulunabilir ve alabilir. Emeklilerin kredi alabilmeleri için emekli maaşlarını bu bankalara aktarmaları gerekmektedir. Bu sayede vatandaşlar promosyon teklifleri alma imkanına da sahip olacak.

Şirketler ve kamu bankaları da bu konuda anlaşmaya çalıştı ve promosyon teklifleri alabilecekleri söylendi. Üç kamu bankası kampanyanın detaylarını gece yarısı internet sitelerinden duyurdu.

Kredi Başvuru Koşulları Nelerdir? Detaylar artık net

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan kredi başvurusunda bulunacakların kredi gereksinimleri netleştirildi. Her üç banka da 24 ay vadeli 60.000 TL kredi için uygun faiz oranı sunuyor. Başvurular herhangi bir bankadan yapılabilir. Maaşlarını bu bankalardan alan emekliler de düşük faiz oranlarından yararlanabiliyor. Kredi alacak olanlar yüksek limitten faydalanabilir ve kefil veya başka şartlara ihtiyaç duymadan kredi alabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler