1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 7. Koğuştaki Mucize Filminden Başarılı Açılış
7. Koğuştaki Mucize Filminden Başarılı Açılış

7. Koğuştaki Mucize Filminden Başarılı Açılış

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı ‘’7. Koğuştaki Mucize’’ filmi ilk 3 günlük açılış rakamları ile yapımcılarının oldukça yüzünü güldürdüğü görülüyor.

A+A-

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı ‘’7. Koğuştaki Mucize’’ filmi daha çıkmanda önce yayınlanan fragmanı ile büyük ilgi görmüştü. Fragmanı ile bile birçok kişiyi duygulandıran film nihayet 11 Eylül günü vizyona girdi. Vizyona girmesi ile birlikte ülkemizde ilk 3 günlük süre baz alındığında 615 bin 411 izleyici sayısı ile hem haftanın en çok izlenen filmi oldu hem de tüm zamanlar dikkate alındığında drama dalında ilk 3 günde en çok izlenen film rekorunun da yeni sahibi olduğu görülüyor. Son dönemde ülkemizde sinema sektörü özellikle yerli film sektörünün oldukça durgun olduğu bu dönemde filmin bu başarısı sinema salonu sahiplerinin de yüzünü güldürmüşe benziyor. Filme gösterilen ilginin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği ve sinema eleştirmenlerine göre 5 milyon izleyici sayısının zorlayabileceği belirtiliyor.

Son Dönemin En Duygusal Filmi

‘’7. Koğuştaki Mucize’’ filmine gidenler ve sinema eleştirmenleri ise filmi son dönemde Türk sinemasında yapılan drama dalındaki en başarılı ve en duygusal filmler arasında gösteriliyor. Bu anlamda Aras Bulut İynemli’nin filmde gösterdiği performans ise adeta izleyicileri büyülüyor. Film hakkında yapılan eleştirilen çok büyük bir bölümü oldukça olumlu olurken birçok kişi filmin birçok yerinde gözyaşlarını tutamadıklarını ifade ediyorlar. Film şuan itibari ile ülkemizdeki sinemaların yüzde 99’da gösterime sunulduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.