1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Türk Sinema Tarihinde Bir İlk Yaşanacak!
Türk Sinema Tarihinde Bir İlk Yaşanacak!

Türk Sinema Tarihinde Bir İlk Yaşanacak!

Cuma günü vizyon girecek ‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filmi tük sinema tarihinde bir ilk gerçekleştirerek tüm koltukları önceden satılmış bir şekilde vizyona giriyor.

A+A-

‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filmi Türkiye genelinde yüzlerce sinema salonunda aynı anda vizyona giriyor. Filmin Türk sinemasına rekorlarla adını yazdırmasına neden olacak olay ise biletlerinin tamamen satılmış bir şekilde vizyona girmesi olacak. Ülkemizde daha önce de pek çok filmin biletleri ön satış yolu ile vizyona girmeden öncede satışa sunulsa da hiçbir film kapalı gişe bir şekilde vizyona girme başarısı gösterememişti. 

Filmi yarın izlemek isteyenler ise eğer ön bilet satışında bir bilet almamışlarsa filmi görmek için birkaç gün daha beklemeleri gerekiyor. Çünkü sinema salonlarından alınan bilgiye göre film için Cuma, Cumartesi ve Pazar seansları için boş koltuk bulunmuyor. Buda gösteriyor ki Pazartesi açıklanacak Boxoffice Türkiye rakamlarında filmi tüm zamanların en iyi çıkış yapan filmi olarak ‘’Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filminin rekoru ele geçireceği büyük ihtimal olacak.

Naim Süleymanoğlu’nun Hayatı Büyük Merak Uyandırıyor

Filmin bu denli büyük ilgi görmesinde Naim Süleymanoğlu’nun Türk halkı için oldukça önemli olması olarak gösteriliyor. Bilinenin aksine Naim Süleymanoğlu’nun oldukça etkileyici ve mücadele içinde geçen bir hayat hikayesi bulunuyor. Filmin bütçesi ve oyuncu kadrosu ile de son dönemin en yüksek bütçeli yerli yapımı olarak dikkat çekiyor. Filmin tüm zamanlarda Türkiye’de en çok izlenen film olup olmayacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.