1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Mahkeme Çağla Şikel’i Haklı Buldu!
Mahkeme Çağla Şikel’i Haklı Buldu!

Mahkeme Çağla Şikel’i Haklı Buldu!

Ünlü manken Çağla Şikel’in geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir videosuna sert bir yorum yapan Arto hakkında açtığı davayı kazandı.

A+A-

Ünlü manken Çağla Şikel, geçtiğimiz günlerde kendi kişiselYoutube kanalında mini etekle toplum içerisinde oturup kalkma ile ilgilibir video yayınlamıştı. Şikel tarafından yayınlanan bu videosunu gören Arto, oldukça ağır bir yorumda bulunmuştu. Yaptığı yorumda Çağla’ya yönelik olarak insanlaraoturup kalkmasınıöğreteceğine televizyonda frikik vermemeye özen göstereceksin şeklinde uzun bir yorumda bulunmuştu. 

Arto, sosyal medyadan yaptığı yorum ile ilgili gelen ağır eleştirilerden dolayı yaptığı yorumukısa süre içerisinde silmek zorunda kalmıştı. Yorum karşısında uzun bir süre sessizliğini koruyanÇağla Şikel’in konuyu adliyeye taşıdığı öğrenildi.Cağla Şikel avukatı arayıcılığı ile yaptığı mahkeme başvurusunda Arto'nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulunduğu öğrenildi

Mahkeme Çağla Şikel Hakkında 3 Ay Konuşma Yasağı Verdi

Gerçekleştirilen başvuruyu değerlendirenİstanbul Aile Mahkemesi Şikel’in avukatı arayıcılığı ile sunduğudilekçede ki istekleri kabul ederekArto'nun 3 ay süreyle Şikel’e yaklaşmamasına ve hakkında konuşma yapmamasına yönelik karar verdi. Eğer Arto mahkemenin verdiği bu kararı uygulamaması durumunda başarılı mankenin başvurusu ile Arto hapse girebilecek. Konu ile ilgili Arta cephesinden henüz bir açıklama gelmediği görülüyor. Son dönemde magazin camiasında bu amaç ile mahkemeye başvuru yapan kişi sayısında büyük bir artış yaşandığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.