1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Seda Sayan: Alkollü Yakalandım
Seda Sayan: Alkollü Yakalandım

Seda Sayan: Alkollü Yakalandım

Eda Sayan alkollü araç kullanırken yakalandı. Alınan son dakika haberlerine göre Seda Sayan’ın ehliyetine el kondu.

A+A-

Sevilen sanatçı araba kullanırken polisler tarafından çevirmede durduruldu. Sonucunda ise olanlar oldu. Seda Sayan trafik kontrolü sırasında polisler tarafından alkol kontrolü de yapıldı. Sonucunda ise Seda Sayan’ın alkollü şeklide araç kullandığı sonucu çıktı. Son dönemde O Ses Türkiye ile gündeme gelen sanatçı, alkollü olarak araç kullanırken polislere yakalandı. Alkol metreye üfleyen sanatçının kaç promil alkol ile yakalandığı bilinmiyor.

Ehliyetine El Kondu!

Alkollü olan sanatçının ehliyetine el kondu. Seda Sayan polis kontrolü sırasında son derece sakindi. Herhangi bir sorun yaşanmadan ehliyetine el konması konusunda da ısrarcı olmadan polislerin uyarılarına göre hareket etti. Yakalandığı  promil gereği sebebi ile ehliyei alınması gereken sanatçının direkt olarak ehliyetine el kondu.

Ehliyetine El Kondu!

Polislerin Seda Sayan için ceza konusunda ehliyete el konması cezası kararını vermesi ile sanatçının konuyla alakalı açıklaması da oldu. Alkollü araç kullandığı için ehliyeti elinden alınan sanatçı şu sözleri ile durumu açıkladı.

‘‘Senede 2 – 3 kere araç kullanıyorum. Onda da alkollü yakalandım’’

Diyerek, yaşanan durumun trajik olduğundan da söz etti. Alkollü araç kullanmanın trafik kuralları gereği yasal çerçevede cezai yaptırımı uygulanarak, sanatçının ehliyetine el kondu. Seda Sayan’ın ehliyetine el kondu ceza uygulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.