1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Duayen Tiyatrocu Yıldız Kenter Hayatını Kaybetti!
Duayen Tiyatrocu Yıldız Kenter Hayatını Kaybetti!

Duayen Tiyatrocu Yıldız Kenter Hayatını Kaybetti!

Türk tiyatrosunun duayen isimleri arasında gösterilen Yıldız Kenter akciğer rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldığı özel hastanede akşam saatlerinde yaşamının yitirdiği bilgisi paylaşıldı.

A+A-

Türk tiyatrosunun en önemli isimleri arasında gösterilen Yıldız Kenter dün evinde tedavisi devam ederken sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Amerikan Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada yoğun bakıma alınan Yıldız Kenter’in akciğer sorunu ile ilgili tedavisine başlanmıştı. 

Durumunun kritik olması sebebiyle birkaç kişi dışında ziyaretçi alınmasına izin verilmemişti. Tüm Türkiye’nin sevdiği ve saygı duyduğu duayen tiyatrocu ile ilgili acı haber ise akşam saatlerinde geldi. Saat 19.00 sularında Yıldız Kenter’in tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği bilgisi geldi. Haberin duyulması ile sosyal medya üzerinden usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile ilgili taziye mesajlarının paylaşıldığı görülüyor.

Türk Tiyatrosunun En Önemli İsmiydi

91 yıllık yaşamına sayısız tiyatro gösterisi sığdıran ve aynı zamanda kişiliği ile de ülkemizin en beğenilen sanatçıları arasında gösterilen Yıldız Kenter Türk tiyatrosunun en önemli isimlerinden biri olarak gösteriliyordu. Sanatçının ne zaman defnedileceği ile ilgili bilgi paylaşılmazken gerekli açıklamaların kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Sosyal medya üzerinde Yıldız Kenter ile ilgili açılan taziye mesajların onun kişiliği, karakteri, cumhuriyet kadın duruşu ön plana çıkartılırken toplumun her kesiminden gördüğü saygı ve sevgi taziye mesajlarında da kendini gösterdiği ve toplumu kucaklayan bir sanatçı olduğu bir kez daha görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.