1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Meltem Miraloğlu’ndan Boşanıyor İddialarına Yanıt!
Meltem Miraloğlu’ndan Boşanıyor İddialarına Yanıt!

Meltem Miraloğlu’ndan Boşanıyor İddialarına Yanıt!

Amerika’da kendisinde 48 yaş biri ile evlenmesi ile biranda gündem olan Meltem Miraloğlu ile ilgili boşanıyor iddialarına yönelik videolu yanıt geldi.

A+A-

Meltem Miraloğlu’nun evlenmesine neden olarak Amerika'da yaşamak ve Green Card sahibi olmak amacıyla 80 yaşındaki Patrick ile evlendiği iddiaları ortaya atılmıştı.Bu ses getiren sürpriz evlilik başta başarılı oyuncunun ailesi olmak üzere birçok kişinin büyük bir şok yaşamasına neden olmuştu. 

İddialara göre Meltem Miraloğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük olan eşi, Meltem Miraloğlu parasız bir halde görünce ilk olarak evlat edinmiş, daha sonra ise Patrick âşık olarak ikili yaş farkına rağmen evlenmişlerdi.

Yaklaşık bir hafta önce yayınlanan bir magazin programında Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick’ten boşanacağını söylediğini iddia etmiş ve magazin sayfalarında bu haber günlerce konuşulmuştu.

Videolu Paylaşım Şoke Etti

Meltem Miraloğlu’nun eşinden boşanmak istediğine yönelik iddialar günlerce magazin programları tarafından konuşulurken, başarılı oyuncununsosyal medyadan paylaştığı bir video herkesin kafasının karışmasına neden olduğu görüldü.

Meltem Miraloğlu, İnstagram hesabından paylaştığı videoda Amerikalı eşine “Beni seviyor musun?” diye sorduğu, kendisinde 48 yaş büyük olan eşinin de “Evet, kesinlikle” cevabını verdiği görülüyor. Fakat yapılan paylaşımda genç oyuncunun yüzünün oldukça endişeli olduğu görülüyor. Bu görüntülerden sonra sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda sanki bu video genç oyuncuya zorla çektirildiği yorumları yapılıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.