1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Mehmet Ali Erbil’in Sevgilisi Kim Sorusu Yanıt Buldu!
Mehmet Ali Erbil’in Sevgilisi Kim Sorusu Yanıt Buldu!

Mehmet Ali Erbil’in Sevgilisi Kim Sorusu Yanıt Buldu!

Bir süredir yapılan haberler, Mehmet Ali Erbil ile AlisaNasya’nın sevgili olduğu yönündeydi. İkiliden bir açıklama gelmemişti.

A+A-

Dolaşan söylentiler, Mehmet Ali Erbil ile AlisaNasya’nın aşk yaşadığı yönündeydi. Bunun üzerine ne Mehmet Ali Erbil’den ne de AlisaNasya’dan bir açıklama gelmemişti. Peki, Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi kim?

Mehmet Ali Erbil’in Arkadaşından Açıklama

Erbil konuyla ilgili açıklama yapmadı. Ancak Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı konuyla alakalı sessiz kalamadı. Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi yok dedi. Ayrıca söz konusu AlisaNasya ile ilgili de açıklama yaptı. Gittiği her yere basın mensuplarını da çağırdığını söyleyerek, bu sansasyonel olayları yaratmasına da Nasya’nın sebep olduğunu ima etti.

Mehmet Ali Erbil Eski Sağlığına Kavuşmaya Çalışıyor

Son dönemde hastalığı ile uğraşan ve magazin gündeminde yer alamayan Erbil sessizliğini bozmadı. Erbil’in arkadaşı Tolga Yüce ise bir TV programına katılarak, ikili hakkında yorumlarını yaptı. Erbil’in arkadaşı yaşanan bu durumla alakalı çıkan haberlere de sitem etmeyi ihmal etmedi. İkili hakkında konuştu ve Mehmet ali Erbil’in sevgilisi var mı sorusuna da direkt net şekilde yok yanıtını verdi. Elbette yaşanan haberlerden dolayı bir süre daha Erbil’in bu şekilde anılmaya devam etmesi bekleniyor. Zaman zaman yapılan açıklamalar ile bu sansasyonel haberlerin gerçekçilikten uzak olduğu da ortaya çıkmış oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.