1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cem Yılmaz Hem Aşktan Hem İşten Darbe Aldı!
Cem Yılmaz Hem Aşktan Hem İşten Darbe Aldı!

Cem Yılmaz Hem Aşktan Hem İşten Darbe Aldı!

Karakomik Filmler isimli filmiyle gişede adeta çakılan Cem Yılmaz hem aşktan hem işten yana zor günler yaşıyor.

A+A-

Cem Yılmaz geçen yıl gösterimden geri çektiği filmi Karakomik Filmler olarak vizyona soktu ancak beklediği başarıyı elde edemedi. Önce sevgilisi Defne Samyeli tarafından terk edilen daha sonra da gişece umduğunu bulamayan Yılmaz büyük bir düşüş yaşıyor. Defne Samyeli’nin birlikte yaşadıkları evden ayrıldığı iddia edilirken ikilinin birlikte olan fotoğraflarını henüz silmeleri de dikkat çekti. Ayrılık hakkında konuşmak istemeyen Samyeli gibi Yılmaz da sessizliğini koruyor.

Gişede Çakıldı

Hokkabaz filminden sonra Cem Yılmaz’ın ikinci başarısız filmi olan Karakomik, 276 binlik izleyici oranıyla dikkat çekti. AROG başarısını bir daha yakalamayan Yılmaz’ın aksine, uyarlama bir film olan 7.Koğuştaki Mucize rekor kırdı. İzlenme oranlarının düşük olmasının en büyük nedeninin sosyal medyadaki olumsuz eleştiriler olduğu tahmin edilirken, izleyici oranı düşmesine rağmen hasılat arttı. Çünkü bilet biletleri pahalı olduğu için izleyiciler film izleme platformlarından bu tür yapımları izliyor.

Stand Up yapmalı film yapmamalı diyen Cem Yılmaz hayranları bu filmde sonra ciddi bir tepki göstermeye başladılar. Kadın karakterlerin az olması ve filmlerinin genelde birbirine benzemesi nedeniyle eleştirilen Yılmaz’ı sahnede görmek isteyen izleyiciler dört gözle canlı performans bekliyor. Hem iş hem de özel hayatta farbe yiyen Cem Yılmaz’ın yapacağı paylaşım merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.