1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Haluk Levent Yetenek Sınavları İle İlgili Harekete Geçti
Haluk Levent Yetenek Sınavları İle İlgili Harekete Geçti

Haluk Levent Yetenek Sınavları İle İlgili Harekete Geçti

AHBAP kurucusu ve Genel Başkanı olan sanatçı Haluk Levent 14 bölümde özel yetenek sınavlarının kaldırılması ile ilgili olarak YÖK ile görüşeceğini paylaştı.

A+A-

Son günlerde eğitimi camiasında en çok konuşulan konuların başında 14 bölümde özel yetenek sınavlarının kaldırılması konusu geliyor. YÖK tarafından yapılan bu değişiklik toplumun birçok kesimi tarafından büyük eleştirilere maruz kalmıştı.

Kurduğu AHBAP Derneği ile Türkiye genelinde birçok sosyal sorumluluk projesine ön ayak olan ve toplumun büyük saygısını kazanan Haluk Levent’te bu konuya daha fazla sessiz kalmayarak harekete geçtiği görülüyor.

Sosyal Medyadan Gelen Mesajlara Kayıtsız Kalamadı

Başarılı sanatçı ve aynı zamanda AHBAP Derneği genel başkanı olan Haluk Levent konu ile ilgili olarak sosyal medya platformu olan Twitter hesabından yaptığı açıklamada; “Güzel sanatlar için ‘yetenek sınavının kaldırılması’ konusunun şuanda gündeminin en ön saflarında olduğunu belirtti.

Öğrencilerin sosyal medya üzerinden ısrarla bu konuyu dile getirmeler hatta sokakta yolunu keserek bu konuda bir şeyler yapmasını istemeleri sonucu Haluk Levent yarın bu konu ile ilgili YÖK’e giderek konuşacağını ifade etti.

Haluk Levent paylaşımının sonunda ise her zaman onarlın yanında olacağını ve konu ile ilgili elinden geleni yapacağını belirtti. Sanatçının bu paylaşımı oldukça büyük beğeni görürken yorumlarda halktan biri olduğunu yine ispatladığını ve birçok sanatçıya örnek olduğu yorumları yapıldığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.