1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam, kıskançlık krizine kurban gitti! Bu gece benim sıramdı tartışması can aldı…
Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam, kıskançlık krizine kurban gitti! Bu gece benim sıramdı tartışması can aldı…

Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşayan adam, kıskançlık krizine kurban gitti! Bu gece benim sıramdı tartışması can aldı…

Bir süredir resmi nikahlı eşiyle yaşadığı eve sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u getirerek beraber yaşamaya başlayan Önder çelik, kıskançlık krizi sonucunda hayatını kaybetti.

A+A-

Bir süredir resmi nikahlı eşiyle yaşadığı eve sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u getirerek beraber yaşamaya başlayan Önder çelik, kıskançlık krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Akşamları karısı ve sevgilisi ile sıra ile kalan Önder Çelik, eşi Seher ile beraber 2 gece üst üste yatınca; sevgilisi kıskançlık krizine girdi. Tartışma sonucunda sevgilisi tarafından bıçaklanan Çelik, hayatını kaybetti.

Ankara Pursaklar’da Kan Donduran Olay!

Ankara Pursaklar’a bağlı olan Ayyıldız Mahallesi – Mithatpaşa sokaktaki evde; dün akşam saatlerinde akıl almaz bir olay yaşandı.

Önder Çelik, 2 gece eşi ile üst üste kalınca sevgilisi kıskançlık krizine girdi. 43 yaşındaki Ömer Çelik, Seher Çelik ile evlenmesinin üzerinden henüz 2 yıl geçmişken, 40 yaşında olan Gül Yeşim Kavuştuk’u eşiyle beraber yaşadığı eve getirdi. 2 kadınla beraber yaşamaya başlayan Çelik, her gün biriyle yatıyordu. Önder Çelik’in sırayı şaşırması ve nikahlı eşi ile beraber 2 gece üst üste yatmasıyla beraber sevgilisi kıskançlık krizi geçirdi ve olanlar oldu.

Göğsünden Bıçaklayarak Öldürdü!

İki kadın ve Önder Çelik arasında çıkan tartışma, bir süre sonra büyüdü. Yeşim Kavuştuk, tartışma esnasında mutfağa yönelerek bir bıçak alarak Önder Çelik’i kalbinden bıçakladı. Bıçağın kalbine saplanmasının ardından kan kaybeden Çelik, yaşadığı evde hayatını kaybetti.

Olaydan hemen sonra eve gelen güvenlik güçleri; Yeşim Kavuştuk’u cinayet zanlısı olarak göz altına aldı.

Korkudan farklı bir odada kendini kilitleyen nikahlı eş Seher Çelik, bulunduğu yerden çıkartılarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Yeşim Kavuştuk’un verdiği ifadeler ise büyük yankı uyandırdı.

Geceyi Benimle Geçirmesi Gerekiyordu Savunması

Kasten öldürme suçu ile yargılanan ve mahkemede tutuklanan Yeşim Kavuştuk, vermiş olduğu ifadede geceyi kendisiyle geçirmesi gerektiğini ve akşam kendi odasına gelmemesi üzerine nikahlı eşinin odasına gittiğini ifade eden Kavuştuk, sıranın kendisinde olduğunu söylemesinin ardından tartıştıklarını ifade etti.

Tartışmanın ilerlemesinin ardından hakaret ve şiddet ile karşılaşan Kavuştuk, kendisini korumak için bıçak aldığını ve arbedede yanlışlıkla bıçakladığını açıkladı. Öldürmek istemediğini de söyleyen Kavuştuk, tutuklanarak ceza evine götürüldü.

nnnn.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.