1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurum Palandöken Belediyesi’ne övgü yağdı
Erzurum Palandöken Belediyesi’ne övgü yağdı

Erzurum Palandöken Belediyesi’ne övgü yağdı

Palandöken Belediyesi, Abdurrahmangazi’de prestij cadde ile birlikte mahallede yapımı tamamlanan alt ve üst yapı yatırımlarının açılışını yaptı.

A+A-

 Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken Belediyesi’nin çalışmalarına övgüler yağdırarak, Başkan Muhammet Sunar ve ekibini tebrik ettiler. Tören alanını dolduran vatandaşlar da Başkan Sunar’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederken, çocuklar ellerindeki bayraklarla alanı bayram yerine çevirdiler, Başkan Sunar’a sevgi gösterisinde bulundular.

Ömeroğlu: Verilen Sözler Bir Bir Yerine Getiriliyor
Abdurrahmangazi Mahallesi TOKİ’ler mevkiinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Başkan Sunar ve ekibini çalışmalarından dolayı kutlayarak, seçim döneminde vatandaşlara verilen sözlerin bir bir yerine getiriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Ömeroğlu, “Çok değil bundan 1.5 yıl evvel, gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, gerekse ağabeyim, Palandöken Belediye Başkanımız Muhammet Sunar ile birlikte yaptığımız seçim gezilerimizde verilen sözler bir bir yerine getiriliyor. TOKİ’lerde, Abdurrahmangazi’de Hüseyin Avni Ulaş’ta, Müftüsolakzade’de ve ilçemizin tüm mahallelerinde vatandaşımıza verilen sözlerin bir bir yerine getirilmesi bizlere mutluluk veriyor.

Yapmış olduğu çalışmalarla şehrimize katkılarıyla Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ve bugün yapılan çalışmaların sadece belediyecilik faaliyeti olmadığını, basit çalışmalar olmadığını, AK belediyeler ile birlikte gönüllere dokunan, ruh katan çalışmaların olduğunu görüyoruz. Şehrimize ve ilçemize çalışmalarından dolayı Palandöken Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” diye konuştu

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.