1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Emekli Vatandaşlara müjde 3 Ayrı Ödeme Birden İşte Ödeme Detayları!
Emekli Vatandaşlara müjde 3 Ayrı Ödeme Birden İşte Ödeme Detayları!

Emekli Vatandaşlara müjde 3 Ayrı Ödeme Birden İşte Ödeme Detayları!

Düşük maaşlı olan emekli vatandaşlara peş peşe güzel haberler geldi. Emekli vatandaşlara 3 ödeme birden yapılacak. Buna göre intibak, ikramiye, ek gösterge, ek ödeme ve zam haberleri peş peşe geldi. Emekli vatandaşlara 3 ayrı ödeme birden yapılacak. Emekli vatandaşlara müjdeli haberler geliyor. Yeni yıl ile birlikte emekli vatandaşlara 3 ayrı ödeme birden yapılacak. Emekli vatandaşlara maaşları il

A+A-

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek bir haber geldi. Buna göre emekli vatandaşlara 3 ayrı ödeme birden yapılacak. 2020 yılında İntibak, İkramiye, ek gösterge , ek ödeme ve zam haberleri peş peşe geliyor. Düşük maaşlı olan emekli vatandaşlara 3 ayrı ödeme birden yapılacak.

Yeni yıl ile birlikte emekli vatandaşlara 3 ayrı ödeme birden yapılacak. Emekli vatandaşlara maaşları ile birlikte promosyon ödemeleri de gerçekleştirildi. Bununla birlikte emekli vatandaşlara promosyon ödemesi de yapıldığında emekliler 1 ay içinde 3 ayrı ödeme birden almış oluyor.

EK GÖSTERGE BEKLENİYOR

Tüm bunların yanı sıra emekli vatandaşların gözü kulağı 3600 ek gösterge düzenmlemesinde. Ancak polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenler için tanınacak hak olan 3600 kadar diğer gelişmelerde önemli. 3600 için sonuç beklense de tam 3600’ü haberi düşük maaşlıları etkilemiyor olacak. Ancak yinede 2020’de ek gösterge kesin gözüyle bakılıyor.

2000 yılından sonra emekli olan vatandaşlar ise intibak ödemesine kitlenmiş durumda. 5 milyon emekliyi kapsayacak olan 2000 yılı sonrası emeklileri ilgilendiren düzenleme kapsamında ek göstergeye kesin gözü ile bakılıyor.

EMEKLİLERE 3 AYRI ÖDEME

Emeklilere şu an iki bayram için 1000’er lira olmak üzere 2000 lira ödeme alacaklar. Hatta bu bağlamda Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaplara yattı ve yatmaya devam ediyor. Bunun ardından en düşük emekli maaşı 1500 liraya yükseltildi. Emeklilere maaşları, bayram ikramiyeleri ve promosyon ödemeleri ile beraber 3 ayrı ödeme yapıldı. 3600 ek gösterge kapsamında da ödeme yapılması beklentiler arasında yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler