1. HABERLER

  2. KADIN

  3. Cildinizi Doğal Yollar İle Sıkılaştırın! Cilt Sıkılaştırma Yöntemleri Nelerdir?
Cildinizi Doğal Yollar İle Sıkılaştırın! Cilt Sıkılaştırma Yöntemleri Nelerdir?

Cildinizi Doğal Yollar İle Sıkılaştırın! Cilt Sıkılaştırma Yöntemleri Nelerdir?

Oldukça hızlı bir şekilde kilo verme ve yaş alma sonucunda cildinizin sarkması veya gevşemesi yüzünüzde oluşmakta olan bazı kırışıklıklar veya sadece oldukça kaliteli bir görünüm açısından kullanılmakta olunan sıkılaştırma yöntemleri vardır. Makalemizde Cilt Sıkılaştırma Yöntemleri ile merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz...

A+A-

Bu makalemizde de bu yöntemler hakkında bilgi vereceğiz. Cilt sarkması veya cilt gevşekliği bazı sebepler nedeni ile birçok insanın karşılaşmış olduğu bir problemdir. Yaş alma, güneşin çeşitli ışınları ve egzersiz yapmadan kilo kayıpları, yer çekimi benzeri bazı faktörler cilt sarkmasını sağlamaktadır. Yani bu kaçınılmaz bir şeydir. Sebebi ne olursa olsun göbeğinizin olduğu bölgede, boynunuzda, yüzünüzde ve vücudun çeşitli bölgelerinde yaşanmakta olunan sarkmaları bazı yöntemler ile engelleyebiliriz.

Yüz Bölgesini Sıkılaştırın

Yüz bölgesinde cildinizin gevşemesi açısından elastikiyetini yok etmemesi için yaşlanmanın önüne geçilmelidir. Hepiniz cildin yaşlanarak elastikiyetini kaybettiğini biliyoruz fakat bunu durdurabilmek için ve toparlayabilmek için çeşitli yöntemleri kullanmanız da mümkündür.

Lazer ile cilt sıkılaştırma, yüzünüzün olduğu bölgedeki çeşitli sarkmalar açısından hızlı sonuç almak isteyen kişiler arasında popüler uygulamadır. Lazer ile cilt sıkılaştırma uygulamasında yine infrared ışınları yüzünüzün üstünün alt kısmında olan kolojenin çok daha fazla salgılanması ve cildin sıkılaşması sağlanmaktadır. Dengeli ve doğal bazı gıdalar ile beslenmek, vücut yapınıza ve yaşınıza uygun bir çeşit egzersiz programı uygulamanız da lazerli cilt sıkılaştırma gibi oldukça faydalıdır.

Kilo Verdikten Sonra Oluşan Sarkma

Bel ve göbek bölgelerindeki çeşitli yağlardan kurtulabildikten sonra genel olarak bu bölgelerde olan cildin gevşemiş olduğu görülür. Bu durum yine oldukça uzun dönemli çeşitli diyetler de de seyredilebiliyor bunun sebebi cilt kendisini yeni duruma sokacak şekilde ve ona göre şekil alacak kadar bolcana vakte sahiptir. Fakat oldukça kısa süre içerisinde yoğun oranlarda kilo kaybı yaşandı ise cilt sarkması oluşur.

Bu gibi sorunla karşılaştığınızda ilk olarak egzersizleri yapmalısınız. Egzersizlere ek olarak da yine cilt sıkılaştıran çeşitli kremlerden de yardım almanız iyi olacaktır. Bu dönemde yine oldukça fazla karbonhidrat tüketmeniz, kahve benzer içeceklerden kaçınmanız, gıda almanızı doğal gıdalar ile sağlamanız ve bolcana su içmeniz bu süreci hızlandırır.

Kaynak : Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.