1. HABERLER

  2. SORU CEVAP

  3. "Bir at, bir at, bir at için krallığım" sözü Shakespeare'in hangi oyununda geçer?
"Bir at, bir at, bir at için krallığım" sözü Shakespeare'in hangi oyununda geçer?

"Bir at, bir at, bir at için krallığım" sözü Shakespeare'in hangi oyununda geçer?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 60 bin liralık sorunun cevabını herkes tarafından merak konusu oldu. 60 bin liralık sorunun cevabı haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

A+A-

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de az önce sorulan soru izleyenleri televizyon ekranına kilitledi ve "Bir at, bir at, bir at için krallığım" sözü Shakespeare'in hangi oyununda geçer?  sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

Haberimizin devamından Kim Milyoner Olmak İster programındaki, "Bir at, bir at, bir at için krallığım" sözü Shakespeare'in hangi oyununda geçer?  sorusunun cevabına ulaşabilirsiniz.

A: Macbeth

B: Kral Lear

C: Hamlet

D: III. Richard

Doğru cevap: D III. Richard

Yarışmayı haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz. Sizlerde Doğru Cevabı Yazarak Diğer Kullanıcılarımıza Yardımcı Olmak İster Misiniz?

BİLİNMESİ GEREKENLER

Joker hakları Telefon: Yarışmacının başvuru sırasında adını verdiği 3 arkadaşından birini arayıp 30 saniye içinde soru hakkında fikir alışverişinde bulunabilir.

Yarı yarıya (50:50): Bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği rastgele çıkarır.

Seyirciye Sorma: Seyircilere verilen el bilgisayarı sayesinde sorunun cevap hakkında bir seçim yaparlar. Verilen cevaplar grafik olarak yansıtılır.

Çift Yanıt: Daha önceki sürümlerinden farklı olarak eklenen bu joker sayesinde soruya 2 defa yanıt verilebilir; ancak jokeri kullanan yarışmacılar çekilemez ve sadece 7. sorudan sonra kullanılır. Ayrıca çift yanıtın kullanımı sırasında verilen ilk yanıt yanlış ise o yanıt gri renk ile gösterilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.