1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi! 4 Ay Ertelemeli 40 Bin TL Kredi Müjdesi! İmza Atmadan, Şubeye Gitmeden Alabilirsiniz…
Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi! 4 Ay Ertelemeli 40 Bin TL Kredi Müjdesi! İmza Atmadan, Şubeye Gitmeden Alabilirsiniz…

Bankalar Kıyasıya İhtiyaç Kredisi Yarışına Girdi! 4 Ay Ertelemeli 40 Bin TL Kredi Müjdesi! İmza Atmadan, Şubeye Gitmeden Alabilirsiniz…

Akbank müşterileri için verilen direkt kredi paketlerinin yanı sıra banka Akbank mobil ya da Akbank internet sitesi aracılığı ile 40 bin TL ye varan ihtiyaç kredisi fırsatlarını sunmaya son hızı ile devam ediyor. Her işlem bir tık ile devam edecek. Başvurusunu yapan vatandaşlar onay aldıktan sonra anlık olarak paraları hesaplarına yatırılacak. İşte Akbank tarafından verilen büyük fırsat...

A+A-

Akbank’ın müjdelediği ve tam 40 bin TL ye kadar üç ay ertelemeli kredi fırsatlarında imza şartı falan da gerekmiyor. Anlık olarak başvuru onayının ardından sunulan kredi kampanyaları Akbank müşterilerine veriliyor. Sadece onlarla sınırlı kalmak istemedikleri için Akbank ile çalışma fırsatı elde edemeyen ve ilk defa bankadan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara da fırsatları sunmaya devam edecek.

Yaşanan korona virüs süreçlerinden dolayı birçok vatandaş evlerinden çıkmak istemiyor. Bu yüzden bankaya gitmek istemeyen vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi çekmek istiyor. Akbank tarafından verilen kredi için evden çıkmaya da gerek yok. 40 bin liraya kadar sunulan kredi kapsamında internet üzerinden ya da arayarak yapılan başvurular yeterli olacak.

Akbank müşterileri için verilen direkt kredi paketlerinin yanı sıra banka Akbank mobil ya da Akbank internet sitesi aracılığı ile 40 bin TL ye varan ihtiyaç kredisi fırsatlarını sunmaya son hızı ile devam ediyor. Her işlem bir tık ile devam edecek. Başvurusunu yapan vatandaşlar onay aldıktan sonra anlık olarak paraları hesaplarına yatırılacak.

Tam üç ay ertelemeli 40 bin TL ye varan kredi fırsatları...

Akbank aracılığı ile sunulan ihtiyaç kredisi desteği ile vatandaşlar tam 40 bin TL ye varan kredi fırsatlarını değerlendirecek. Şubesiz kredi kullanma imkanları verilirken bir de üç ay erteleme fırsatları sunulacak.

Akbank internet sitesi ya da mobil uygulamaları üzerinden kredi başvuruları bölümünden yeni kredi başvuru linklerine tıklayabilir, kişilere özel olarak verilen imkanlar ile başvuruları yapabilirsiniz. Başvuruları olumlu sonuçlanan vatandaşlar 40 bin TL ye varan kredi fırsatlarını anlık olarak hesaplarına alabilecekler.

Kredi üzerinde sadece yüzde 1.47 faiz oranları uygulanacak. Evden oturdukları yerden başvuru yapabilecek oldukları için bu zorlu günlerde kredi başvurusu için bankaya gitmek zorunda kalmayacaklar.

36 ay vadeli 40 bin TL kredi hesaplaması

Akbank tarafından sunulan kredi paketi ile tam 36 ay vadeli olarak ,40 bin TL ye varan kredi fırsatları elde edilecek. Yüzde 1.47 faiz oranları uygulanacak kredi kapsamında bankadan 40 bin TL alan vatandaş, aylık olarak 1.1510 TL ödeme yapacak. Ödemelerin sonunda 40 bin TL ye karşılık olarak da 54 bin 586 TL ödemiş olacak.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler