1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bakan Adil Karaismailoğlu, Silifke’de davul zurna ve pankartlarla karşılandı
Bakan Adil  Karaismailoğlu, Silifke’de davul zurna ve pankartlarla karşılandı

Bakan Adil Karaismailoğlu, Silifke’de davul zurna ve pankartlarla karşılandı

Devam eden projeleri incelemek ve bir dizi temasta bulunmak için Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Silifke ilçesinde yapımı devam eden Silifke-Mut ve Silifke-Gülnar karayolunu ziyaret etti. Partililer tarafından davul zurna ve pankart eşliğinde karşılanan Bakan Karaismailoğlu vatandaşlara hitap etti.

A+A-

Devam eden projeleri incelemek ve bir dizi temasta bulunmak için Mersin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Silifke İlçesini ziyaret etti. Burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bakan Karaismailoğlu, davul, zurna ve pankart eşliğinde vatandaşlara hitap etti.

Bakan Karaismailoğlu, beraberinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ile birlikte yapımı devam eden tünelde incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Mersin’in taleplerini aldıklarını belirterek, “Bugün Mersin’deyiz. İnşallah Mersin’e yaptığımız yatırımları yerinde görmek ve incelemek için buradayız. Buradaki ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi alıyoruz.

Sizin de hassasiyetlerinizi biliyoruz. Bu ilgi ve alakadan dolaylı sizlere çok teşekkür ediyorum. Taleplerinizi anlıyorum. İnşallah toplantı sonrası da kısa sürede taleplerinizi yerine getireceğiz. Elbirliği ile Mersin’e en güzel hizmetleri yapmak için sonuna kadar çalışacağız.

Sizlerin talepleriniz doğrultusunda hareket edeceğiz. En kısa zamanda bu hizmetleri bitirip bir dahaki sefere açılışına geleceğiz. Taleplerinizi ve yollarımızı size yakışır bir şekilde yapmak için buradayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.