1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un Ünlü Yıldızıyla Alemi Mest Edecek! Dillere Destan Dönüşüyle Cihanı Titretiyor...
Acun Ilıcalı Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un Ünlü Yıldızıyla Alemi Mest Edecek! Dillere Destan Dönüşüyle Cihanı Titretiyor...

Acun Ilıcalı Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un Ünlü Yıldızıyla Alemi Mest Edecek! Dillere Destan Dönüşüyle Cihanı Titretiyor...

Diriliş Ertuğrul dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak listelerde yerini alıyor. Dizi içerisinde Turgut Alp karakterine can veren ve izleyicinin sevgisini kazanan Cengiz Coşkun, izleyicinin yeniden ekranlarda görmek istediği bir isimdi.

A+A-

Kuruluş Osman dizisinde rol alması birçok kişi tarafından talep edildi. Fakat son zamanlarda ortaya bazı iddialarda bulunuldu. Acun Ilıcalı Netflix’e rakip bir platform oluşturmayı amaçlıyor ve Exxen isimli bir site açıyor. Bu platform içerisinde Hazal Filiz Küçükköse ile birlikte Cengiz Coşkun’un da rol alacağı söylentiler arasında yer alıyor. İddialara göre Yavuz Sultan Selim karakterine can verecek. Bu iddia henüz ilgili yerlerden gelen bir bilgilendirme gelmediği için sorgulanıyor.

Diriliş Ertuğrul’daki rolü ile halkın sevgisini kazanan oyuncuyu Acun Ilıcalı gözden kaçırmadı. TRT1 ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul dizisinde beş sezon rol alan Cengiz Coşkun hayranlarını sevindiriyor. Turgut Alp karakteriyle sevilen oyuncu, Acun Ilıcalı’ya ait olan Exxen üzerinden sevenleri ile buluşacak. Son konuşulan durumlara göre sevilen oyuncu, Hazal Filiz Küçükköse’ye eşlik edecek. Hafsa Hatun karakterine can verece olan oyuncu, Yavuz Sultan Selim’i konu alan bir dizide oynayacak. İlerleyen zamanlar içerisinde bir açıklama geleceği düşünülüyor.

Yavuz Sultan Selim’i Canlandıracak İddiası

Yeni platform Exxen 1 Ocak tarihinden itibaren yayın hayatına merhaba diyecek. Acun Ilıcalı tarafından kurulan platform üzerinde Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatıldığı bir dizi de yayınlanacak. İddialara göre bu karakteri Cengiz Coşkun canlandıracak. Bunun yanı sıra Hafsa Hatun karakteriyle de Hazal Filiz Küçükköse’nin de yer alacağı söylentiler arasında ve bir açıklama bekleniyor.

Cengiz Coşkun Kimdir?

Ünlü oyuncu 29 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gözlerini açmış bir Bulgar göçmenidir. Profesyonel olarak basketbol oynayan oyuncu, aynı zamanda Spor Akademisi’nden de başarıyla mezun olmuştur. 2002 yılında Best Model seçilmiş ve hayatı değişmiştir. Rüzgarlı Bahçe dizisi 2005 yılında ekranlarda ilk yer aldığı yapım olmuştur. 2012 yılında Fetih 1453 filminde rol almış ve kendisini izleyiciye sevdirmiştir. Dağ filminde de oynayan oyuncu kendisine ait ciddi bir hayran kitlesi elde etmiştir. 2013 senesinde Survivor yarışmasında yer almış ve 4 ay kadar yarışmada bulunmuştur. Son olarak oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolü ile halk tarafından büyük beğeni almıştır. 

1-209.jpg2-152.jpg3-103.jpg4-043.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler