1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı’dan milyonları şaşkına çeviren açıklama! Risk aldı, gerçekleştirdi fakat ‘’ İnşallah Batmayız!’’
Acun Ilıcalı’dan milyonları şaşkına çeviren açıklama! Risk aldı, gerçekleştirdi fakat ‘’ İnşallah Batmayız!’’

Acun Ilıcalı’dan milyonları şaşkına çeviren açıklama! Risk aldı, gerçekleştirdi fakat ‘’ İnşallah Batmayız!’’

Son yıllarda ülkemizde yaptığı projeler ile oldukça tanınan isimlerden birisi haline gelen Acun Ilıcalı; birçok başarılı yapıma her geçen gün imza atmaya devam ediyor. Bu sefer de karşımıza çok farklı bir proje ile geliyor.

A+A-

Yaptığı her yapım ile çok büyük kitlelere etkili bir şekilde ulaşmayı başaran Acun Ilıcalı bu sefer de Netflix’e rakip olacak şekilde geliyor. Yeni proje kapsamında yaptığı açıklama sırasında ülkemizde buna benzer bir şey olmadığını, çok büyük riskler alarak işe girdiğini, İnşallah batmayız sözleri ile gündeme geldi. Bu kadar farklı bir projenin ülkemizde yer alması aslında nasıl bir etki yaratacağını bilmedi için ilerleyen dönemlerde nasıl bir etki bırakacağını hepimiz göreceğiz.

Ülkemizde çok büyük bir yapım projesinin olduğu, bizim ve sevilen isimler tarafından yapılması sonucunda nasıl bir şey ortaya çıkacağı herkes tarafından büyük bir merak ile bekleniyor. Acun Ilıcalı’yı gerçekten seven ya da sevmeyen herkesin büyük bir merak ile beklemeye devam ettiği proje şimdiden çok büyük merak uyandırıyor şekilde. İnternet ve sosyal medya adımlarının bu kadar iyi bir şekilde artış gösterdiği dönemler içerisinde böylesine bir projenin nasıl bir etki bırakacağı da merak konusu.

Sosyal medya hesaplarından duyuru paylaştı…

Acun Ilıcalı; dijital dizi ile beraber film platformu olarak bilinen dünyaca çok ünlü Netflix’e karşı rakip olacak halde geliyor. Böylesi devasa projenin adının Exxen olacağı açıklandı. Yeni dijital platformumuz olacak Exxen ile çok yakın zamanda beraber olacağız ifadeleri ile geçtiğimiz günlerde duyurusunu paylaştı.

Yeni dijital platformlarının içinde Ali Taran’ın da yer aldığını aktardıktan sonra Exxen kapsamında; ‘’ adeta bayıldığını ve çok güzel bir platform olmak için hazırlandıklarını, içerik olarak ciddi anlamda zenginliklerinin olacağı, adeta hayallerin de ötesinde proje olduğunu ve bu alanda sürprizlerinin yer aldığını açıkladı. Bu konuda çok iddialı bir model programı yapılacağı ve ülkedeki en iyi modellerin seçilerek yer alacağı, bunların yanı sıra belgesellerin de tercih edileceği, çok ciddi önem arz eden birimlerden çok ciddi destekler alınacak olduğunu düşünüyoruz. ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler