1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama! Adeta yer yerinden oynayacak. Survivor yarışmacıları belli oldu… İşte detaylar
Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama! Adeta yer yerinden oynayacak. Survivor yarışmacıları belli oldu… İşte detaylar

Acun Ilıcalı’dan bomba açıklama! Adeta yer yerinden oynayacak. Survivor yarışmacıları belli oldu… İşte detaylar

Survivor 2021 yarışmasına sayılı zaman kala birçok konu merakla araştırılmaya devam ediyor. Hilmi Cem, Hikmet ve Turabi yeniden yarışmada yer alacağı belirtiliyor. Bu üç yarışmacıdan birisinin kesin olacağı düşünülürken üçünün de olması beklentiler arasında.

A+A-

Masterchef programında şef olarak yer alan ve ününe ün katan Danilo Şef ile beraber Murat Boz’un da yarışmacı olacağı öne sürülen bilgiler arasında. 2018 yılında şampiyon olan Uğur Kardaş da yarışmada yer alacak gibi duruyor.

Gelen haberlere göre Survivor 2021 programına katılım sağlayacak oyuncuların isimleri açıklanmaya devam ediyor. Fakat bu konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. 2021 yılında yarışmaya katılacak olduğu iddia edilen yarışmacılardan bir kısmı Hilmi Cem, Turabi ve Hikmet  olabilecek gibi duruyor. 2020 programında her ne kadar pandemi dönemleri ortaya çıkmış olsa bile adalarda yarışmalar hız kesmeden devam etti. Eski oyuncuların da yeniden programda yer almaları ön görülen durumlar arasında.

Hikmet, Turabi ya da Hilmi Cem tarafından da bir açıklama gelmedi. Sevilen eski 3 yarışmacının da en azından birinin de olsa programda yer alması ön görülen durumlar arasında. Bu isimlere ek olarak bir yandan çok sürpriz isimler de gelecek gibi duruyor.

2 oyuncu belli oldu…

Survivor 2021yarışmacıları için görüşmeler hala devam ederken net bir açıklama da gelmedi. Gelen bilgiler kapsamında bu iki isimden bir tanesinin de masterchef programında yer alan ve ününe adeta ün katan Danilo Şef olacak gibi duruyor.

Konuşma stil ve oldukça sempatik tavırları ile gerçek anlamda çok sevilen Danilo Şef yarışmada olursa reytingler üzerine adeta reyting katacak gibi duruyor. Bu yüzden de Masterchef biterken direk Survivor yarışmasına katılacak gibi duruyor. Bir program biter bitmez yeni bir programa başlayacak.

Survivor yarışmasına katılacak yarışmalardan bir tanesinin de Uğur Kardaş olacak gibi duruyor. 2018 şampiyonu olan yarışmacıda gelebilir. Her ne kadar düşük bir ihtimal de olsa yarışmacılardan bir tanesi Murat Boz olarak ön görülse bile net bir açıklama gelmedi. Survivor 2021 yarışması 16 Ocak 2021 tarihi ile ekranlarda yer almaya başlayacak. Beklenen tarihlerden bir tanesi de 23 Ocak 2021 olarak beklense bile hala net bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
İlgili Haberler