1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 29 yıldır evli kadının peşini bırakmıyordu! Yol ortasında bayıltarak kaçırdı…
29 yıldır evli kadının peşini bırakmıyordu! Yol ortasında bayıltarak kaçırdı…

29 yıldır evli kadının peşini bırakmıyordu! Yol ortasında bayıltarak kaçırdı…

İstanbul Kağıthane sınırlarında meydana gelen şok eden olay... H.M. ismindeki kadın tam 29 yıl boyunca FV ismindeki şahsın kendisini saplantı haline getirdiğini söyledikten sonra kaçırıldığını ve tecavüz edildiğini söyleyerek İstanbul Cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundu.

A+A-

Tam 18 yaşından bu yana kendisini saplantı haline getiren FV en son kadını yol ortasında bayıltarak kaçırdı.

FV tarafından kaçırılarak götürüldüğü evde tecavüze uğradığını söyleyen, ilişki sırasında bir de görüntüleri çekerek kadının kocasına gönderdiğini söylemesi ile İstanbul Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

1992 yılında abisi ve mahalleli dövdü...

Şahıs hakkında tam 18 yaşından bu yana kadar 29 yıldır peşinde olduğunu söyledikten sonra, kendisini ailesinden istediğini ve istemediği için şuan hayatında olan eşi ile evlendiğini açıkladı. Kendisi ile en ufak bir ilişkisi olmadığını açıkladıktan sonra, bekar olduğu zamanlardan  bu zamana kadar rahatsız etmesinden dolayı abisinin ve mahallelinin dövdüğünü aktardı. 1998 yılında yine kendisini takip ederek elinden zorla telefonunu aldığını, polise şikayet etmek yerine sadece eşine söylediğini ifade etti.

Uyandığında çıplaktı...

23 Haziran 2019 tarihinde temizlik yaptığı evden çıktığı sırada birden karşısına çıkarak bayıltıp kaçırdı. Uyandığı zaman çıplak olduğunu dile getirdi. Bu sırada yanında FV ismindeki şahsın olduğunu, eve gitmek istediği zaman elindeki video ve resimleri eşine atmak ile tehdit etti. Eve döndüğü zaman korkarak başına gelenleri kocasına anlatamadı.

Görüntüleri eşine gönderdi ...

Bir süre boyunca FV tarafından tehdit edildiğini eşine anlatan kadın geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ameliyata alındı. Tedavisi devam ederken FV ismindeki şahsın kendisini 170 kere aradığını, cevap vermediği için de videoları eşine gönderdiğini açıkladı. Eşinin bu durumu öğrenmesi ile beraber karakolda suç duyurusunda bulunan çift tacizci adamdan artık şikayetçi oldular. Verdiği ifade sırasında her şeyi açıkladı.

Geçtiğimiz ay FV kendisi için yapılan iddiaları ret etmesinden dolayı serbest bırakıldığı gelen bilgiler arasında. Her ne kadar akıl almaz bir olay olsa bile maalesef ki kadın ne kadar bu tarz olaylar yaşasa bile serbest bırakıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.