1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zonguldak’ta Bir Garip Arama Hikâyesi
Zonguldak’ta Bir Garip Arama Hikâyesi

Zonguldak’ta Bir Garip Arama Hikâyesi

Zonguldak’ta kendisinden 3 gündür haber alınamayan ve 100 kişi tarafından aranan kadın evine 50 metre uzaklıktaki odunlukta bulundu.

A+A-

Ülkemizde bazen inanılması güç olaylar meydana geliyor. Bunlarında biriside Zonguldak’ta ki arama faaliyetlerinde yaşandı. Zonguldak‘ın Alaplı ilçesine bağlı Fındıklı köyünde yaşayan Asiye Sezer, geçen pazar günü evinin altındaki odunluğa odun almaya gittikten sonra bir daha haber alınamıyor.

Asiye Sezer, uzun süre eve tekrar gelmemesi üzerine, ailesi jandarmaya haber veriyor. Köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, iki çocuk annesi 29 yaşındaki kadını bulmak için oldukça geniş kapsamlı ve yoğun bir çalışma başlatıldı.

Drone, iz takip ve arama-kurtarma köpeklerinden kullanıldığı ve yaklaşık 100 kişilik ekibin katıldığı arama çalışmalarında; bölgedeki tüm ev, samanlık, ahırların yanı sıra dağlık arazi, otlak ve sulak alanların detaylı bir şekilde arandığı bilgisine ulaşıldı.

Genç Kadının Ortaya Çıkışında Büyük Şüphe Var

100 kişilik bir ekibinin 3 gün boyunca aradığı fakat bulamadığı genç kadın bugün saat 13.00 sularında, evine 50 metre mesafede bulunan, odunların altına gizlenmiş bir şekilde bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Asiye Sezer’in kocası Muzaffer Sezer, “eşinin bulunduğu için çok mutlu olduğunu ve eşinin biraz korkmuş olduğunu açıkladı. Asiye Sezer’in 72 saatten fazla sürede nasıl hayatta kaldığı, nasıl beslendiği ve oldukça soğuk olan geceleri nasıl korunduğu merak konusu büyük bir şüphe uyandırdığı belirtiliyor.  Bu sebeple jandarma ekiplerinin olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.