1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yolda Yürüyen Hemşireye Tecavüz Edip, Arabayla Üstünden Geçti! Katil, Kimsenin Tahmin Edemediği Biriydi, Polis Yakaladı!
Yolda Yürüyen Hemşireye Tecavüz Edip, Arabayla Üstünden Geçti! Katil, Kimsenin Tahmin Edemediği Biriydi, Polis Yakaladı!

Yolda Yürüyen Hemşireye Tecavüz Edip, Arabayla Üstünden Geçti! Katil, Kimsenin Tahmin Edemediği Biriydi, Polis Yakaladı!

Amerika’nın Arkansas eyaletinde bulunan Quake Lewellyn isimli bir çiftçi önce hemşireye traktörü ile çarptı. Genç kadını hemen hastaneye kaldırmak yerine tecavüz etti ve ardından öldürerek cesedi de yol kenarında yer alan boş bir arazinin içine attı.

A+A-

Kadına tecavüz edip, öldürdü…

Çiftçinin kendisine ait olan çiftlik evine yakın bir noktada erkek arkadaşı bile yaşamına devam eden Sydney Sutherland; 19 ekim tarihinde bir anda ortadan kaybolmasının ardından erkek arkadaşının panik olmasına neden oldu ve Alex Nicholson direk polise haber etti.

O civarda yaşamına devam eden Quake Lewellyn ismindeki bir çiftçi de arama çalışmaların polisler ve vatandaşlar ile katılarak yardım etti. Polis ise genç kadının telefonunu iki gün boyunca takip etmesinin ardından cesedine ulaşmayı başardı.

Polis ekipleri bir anda Quake Lewellyn hareketlerinden şüphelendiler ve şahsın telefon verilerini de kontrol etme kararı aldılar. Quake Lewellyn’in iki gün önce genç kadının ölmüş olduğu yere geldiğini tespit etmelerinin ardından direk şahsı göz altına aldılar. Quake Lewellyn vermiş olduğu ifadesi sırasında genç kadının ağaçlık bir alanda yürüyüş yaptığı süreçler içerisinde pikabı ile beraber ona çarptığını – sonra kadını pikap içine aldığını ve boş bir araziye götürdüğünü – burada kadının acı çeken bedenine tecavüz ettiğini – tecavüzün ardından kadını da öldürmüş olduğunu itiraf etti.

Direk tutuklanan Quake Lewellyn her ne kadar kefalet isteminde bulunsa bile kefaletsiz bir şekilde yargılanma kararı alındı. Polis tarafından Quake Lewellyn isimli şahıs ile genç kadının daha önceden de biri birilerini tanıdıklarını ama aralarında bir selamlaşma dahi olup olmadıklarını çözemediklerini dile getirdi.

Aralarında geçmişten gelen bir şey var mı yok mu kimse tarafından bilinmiyor olsa bile adam tutuklanarak içeri atıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.