1. HABERLER

  2. GSM

  3. Yıl Sonu Kampanyaları Başladı! Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell Bedava İnternet Dağıtacak… 1-5-15 GB Bedava İnternet Paketleri
Yıl Sonu Kampanyaları Başladı! Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell Bedava İnternet Dağıtacak… 1-5-15 GB Bedava İnternet Paketleri

Yıl Sonu Kampanyaları Başladı! Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell Bedava İnternet Dağıtacak… 1-5-15 GB Bedava İnternet Paketleri

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell ortak bir kararla kişilerin karşısında bulunuyor. Yalnızca başvuru yapın ve bedava internet hakkınızdan yararlanın. Bedava internet nasıl kazanılır?

A+A-

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell ortak bir kararla kişilerin karşısında bulunuyor. Yalnızca başvuru yapın ve bedava internet hakkınızdan yararlanın. Bedava internet nasıl kazanılır?

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell ara vermeden müşterilerine hizmet vermeye devam ediyorlar. Müşterilerinin memnuniyetini önemseyen ve onlara bedava haklar vermeyi amaçlayan operatörler, pandemi sürecinde de halka büyük destekte bulunuyorlar. Evlerinde daha çok vakit geçiren ve teknolojik cihazlarla vakit geçiren kişiler için çeşitli fırsatlar sunuyorlar.

Kişiler internet üzerinde çok vakit harcıyor ve internet ücretlerine de daha fazla para ödemeye başlıyorlar. Ancak Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell bu kuralı yıkıyor ve müşterilerine bedava internet vererek kazançta olmalarını sağlıyor. Hiçbir ödeme yapmadan bedava internet sahibi olmak istiyorsanız haberin içerisinde bilgileri bulabilirsiniz.

Türk Telekom ve İnternet Kampanyaları

Türk Telekom müşterilerinin memnuniyetini önemseyen operatörlerden birisi olarak sektörde yerini alıyor. Hem faturasız hem de faturalı hat kullanıcıları için bolca bedava internet veriyor ve müşterilerini internetsiz bırakmıyor. Türk Telekom internet kampanyalarının bazıları;

  • Bedava 30 GB İnternet Paketi

Türk Telekom herkesin telefonuna bolca internet vermeye devam ediyor. Farklı bir hat kullanıcısı olan herkes bu haktan yararlanabiliyorlar. Hattını Türk Telekom’a taşıyan müşteriler BOLBOL yazarak 5555’e gönderim sağlayabilir ve 30 gün geçerli internet haklarını kullanabilirler. Türk Telekom’a geçmek için ne duruyorsunuz?

  • Türk Telekom Sil Süpür Bedava İnternet

Türk Telekom kullanıcıları telefonlarına hatta özel olan uygulamayı indirerek bu haktan yararlanabilirler. Cihazlarından bu uygulamayı indirebilir ve oyunlarını oynayarak internet kazanabilirler.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Vodafone müşterilerine kazandırmaya yine devam ediyor. Bedava internet kampanyaları ile birlikte abonelerinin yüzünü güldüren operatör, hem faturasız hem de faturalı hatlar için farklı internetler sunuyor.

  • Herkese 15 GB İnternet

Farklı bir operatörde üyeliği bulunan kişiler kolayca bu haktan yararlanabilirler. Hattını Vodafone’a taşıyan tüm müşteriler 3 ay boyunca geçerli olacak 15 GB internet kazanacaklar. Bu internet hakkı kişilere her ay 5 GB olarak tanımlanacak. Vodafone merkezlerine giderek hattınızı taşıtabilir ve bedava internetinizi alabilirsiniz.

  • E-Fatura ile 1 GB

E-fatura ile faturalandırma yöntemini seçen kişiler bu haktan yararlanabiliyorlar. Üstelik 1 GB olarak verilen bedava internet, kişilere e-fatura yolunu talep ettikleri her ay verilecek. Bu kampanyaya dahil olmak için faturalı hat kullanıcı olmak yeterli oluyor.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları ile hem faturalı hem de faturasız hat sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. İş hattı kullanan kullanıcılar da bu haklara dahil olarak bulunuyorlar. Ek paket alma derdini ortadan kaldıran bedava internetler Turkcell’de.

  • Joker Kampanyası

Faturalı hat sahiplerine özel olarak verilen bu kampanya, faturalı hattını bir üste taşıyan kişilere özeldir. Müşteriler eğer aylık ödedikleri faturadan fazla ödeme gerçekleştirir ise JOKER mesajını göndermesinin ardından, bedava internet kazanacaktır.

  • Fizy Üyeliği ile 1 GB

Fizy üyeliği ile internet hakkı kazanmak için kişilerin hiçbir şey yapmasına gerek yoktur. Yalnızca müzik dinleyerek internet hakkı kazanmak mümkün. Üstelik kişiler ne kadar fazla müzik dinlerse, o kadar çok internet hakkı kazanmayı elde ediyorlar. Dinlenilen müzik sayısı o ay fazla ise kişiler fazla internet hakkı elde edecekler.

  1. 100 ile 249 arasında dinlenen müzikler için 250 MB,
  2. 250 ile 499 arasında dinlenen müzikler için 500 MB,
  3. 500 ve daha fazla dinlenen müzikler için ise 1 GB bedava internet verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.