1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yerli Robin Hood İzmit’te Ortaya Çıktı
Yerli Robin Hood İzmit’te Ortaya Çıktı

Yerli Robin Hood İzmit’te Ortaya Çıktı

İstanbul’da birçok gecekondu mahallesinde zarf içinde para bırakan ve bakkal defteri borçlarını kapatan gizemli yardımseverin bu kez de İzmit’te ortaya çıkığı belirtiliyor.

A+A-

İzmit Bekirdere Mahallesi'nde bulunan bir bakkal dükkanına kimliği belirsiz bir kişi gelerek dükkanın sahibi Selahattin Karagöz'e, mahalle halkının veresiye borçlarının olup olmadığını soruyor. Bakkal sahibinin Yaklaşık 6-7 bin TL civarında bir veresiye borçları olduğunu belirtmesi üzerine gizemli kişi, veresiye defterinin bedelini ödeyip alacağını söyleyerek, dükkan sahibine 7 bin lira bedel ödüyor.

Ayrıca Bakkal camına da, “Bu dükkanın veresiye hesabı bir hayırsever tarafından ödenmiştir” yazısı yapıştırarak gizemli kişiyi o andan itibaren bir daha kimse görmüyor. Mahalle sakinleri ise bakkal dükkanında gördükleri yazı sonrasında İstanbul’da ki gizemli Türk Robin Hood’un kendi mahallelerine geldiği yorumlarını yapıyorlar.

Mahalleli Gizemli Yardımseveri Konuşuyor

Gizemli yardımseverin mahallede ki bakkal borçlarını ödediğini duyulması ile birlikte İstanbul’da ki Türk Robin Hood’un İzmit’e geldiği yorumları yapılıyor. İstanbul’da birçok kişiye zarf içinde para dağıtan ve fakir mahallelerde bakkalların veresiye defterleri kapatan kişi ile İzmit’te yardımseverin aynı kişi olup olmadığı merak ediliyor.

Birçok kişi ise İstanbul’da ki yardımsever kişiden etkilenen birinin böyle bir yolla yardımı seçtiğini düşünüyor. Hatta bu iyilik hareketinin Türkiye geneline yayılmasının isteyen kişi sayısının da oldukça fazla olduğu görülüyor. Bu iyilik hareketinin tüm ülke geneline yayılıp yayılmayacağını ise zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.