1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yeni düzenlemeler geliyor! Milyonlarca araç sahipleri bu haber sizi ilgilendiriyor!
Yeni düzenlemeler geliyor! Milyonlarca araç sahipleri bu haber sizi ilgilendiriyor!

Yeni düzenlemeler geliyor! Milyonlarca araç sahipleri bu haber sizi ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı tarafından yeni atanan Türker Gürsoy trafik poliçesi ve sigortalarda yeni düzenlemeler konusunda açıklama yaptı. Yapılan düzenlemeler milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. İşte habere dair detaylar..

A+A-

Milyonlarca Araç Sahibini Yakından İlgilendiriyor! Trafik Poliçesi ve Sigortalarda Yeni Düzenlemeler Yapıldı

Yapılan düzenlemelere ilişkin olarak Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, korona virüsle mücadele günlerinde ekonominin sıkıntıya düşmesi ardından iş dünyasında kefalet sigortasını sunarak destek olduklarını belirtti. Ahmet Yaşar ve Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen sigortacılığa yönelik olan sorunları sosyal medya hesaplarından ele aldılar.

Yapılan son düzenlemelerle alakalı açıklama yapan Ahmet Yaşar, kuruldukları günden bu yana konu hakkında gereken çalışmaları yaptıklarını ve faaliyetlerini güçlü bir sigorta şirketi olarak gösterdiklerini dile getirdi. Konuya ilişkin olarak açıklamalarının devamında trafik poliçesi konusunda arz sıkıntısının yaşandığı bu dönemde sistemlerini açarak talebi karşılamaya çalıştıklarını ve kefalet sigortası ile destek olduklarını dile getirdi.

Konu hakkında Levent Uluçeçen ise trafik poliçesi hakkında getirilen düzenlemenin son derecede yerinde olduğunu savunurken güçlü ve öz sermayesi yüksek bir şirket modelini takip ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda kar dağıtımını yaparak öz sermayelerini yükselttiklerini ve son 3 yılda %350 büyüyerek yılsonunda 600 milyon civarına çıkabileceklerini belirtti.

Güçlü Bir Sigorta Şirketi Olarak Çalışmanın Önemi Son Derecede Yüksek

Trafik poliçesi ve sigortalarda yeni düzenleme konusu hakkında açıklamalarda bulunan Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, güçlü bir sigorta şirketi olarak faaliyet göstermenin son derecede önemli olduğunu da vurguladı. Kuruldukları günden bu yana güçlü bir sigorta şirketi olarak faaliyet gösterdiklerini dile getirdi. Trafik poliçesi hakkında arz sıkıntısının son derecede etkin olduğu bu dönem içerisinde sistemlerini açarak talepleri karşılamaya çalıştıklarını da dile getirdi. Aynı zamanda iş dünyasına kefalet sigortası ile destek olduklarını belirtti.

SEDDK Yeniden Yapılanıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu’na yeni üyeler atandı. Kurumun başkanı Türker Ersoy, ikinci baştan Ali Ersoy, üyeler Ender Şenol, Fatih Küçükcan ve Rıfat Vefa Murtaza. Sigortalarda yeni düzenleme ardından Ahmet Yaşar bu isimleri kutladığını ve sektöre olumlu katkılarının olmasını umduğunu dile getirdi. SEDDK yeniden yapılanması ardından bazı aksaklıkların giderileceği ve atanan kurum üyesi kişilerin biraz daha Hayat Emeklilik ağırlıklı gördüklerini de ifade etti. Aynı zamanda üyelerin gerçekten de çok fazla çalışmaları gerektiği konusuna da değindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.