1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yengesini Taciz Eden ve Kızları Elleme Hastalığı Olan Hasan Öldürüldü mü? Müge Anlı Hasan Kiraz Olayı Nedir?
Yengesini Taciz Eden ve Kızları Elleme Hastalığı Olan Hasan Öldürüldü mü? Müge Anlı Hasan Kiraz Olayı Nedir?

Yengesini Taciz Eden ve Kızları Elleme Hastalığı Olan Hasan Öldürüldü mü? Müge Anlı Hasan Kiraz Olayı Nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te akıllara birçok soru işareti yaratan Hasan Kiraz olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Muğla Dalaman ilçesinde Hasan Kiraz'dan ailesi tam üç yıldır haber alamıyordu. Programa başvuru yapmışlar ve yardım istemişlerdi. Fakat abisi Hüseyin Kiraz tarafından verilen şüpheli ifadeler karşısında farklı ve çelişen durumları da ortaya getirdiler.

A+A-

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te akıllara birçok soru işareti yaratan Hasan Kiraz olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Muğla Dalaman ilçesinde Hasan Kiraz'dan ailesi tam üç yıldır haber alamıyordu. Programa başvuru yapmışlar ve yardım istemişlerdi. Fakat abisi Hüseyin Kiraz tarafından verilen şüpheli ifadeler karşısında farklı ve çelişen durumları da ortaya getirdiler. İşte Müge Anlı'dan son dakika konu hakkında gelişmeler...

Müge Anlı'da Hasan ve Hüseyin Kiraz kardeşler hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip edilmeye devam ediyor. Bundan tam üç yıl önce Hasan Kiraz abisinin geçirmiş olduğu trafik kazasının ardından kısmi felç geçirmiş ve beyninde ödem oluşan kardeşinin de bilinçsiz bir şekilde kadınları taciz etmiş olduğunu dile getirdi. Çelişkili olan ifadeleri ile dikkatleri çeken Hüseyin farklı bir şeyler mi saklıyor?

Müge Anlı Kiraz kardeşlerin olayı nedir?

Üç yıl önce babası ile beraber bahçeden eve gideceğim diyerek çıkan Hasan Kiraz'dan kimsenin bir daha haberi olmadı. Geçirmiş olduğu trafik kazasında sonra kısmi felç geçirmiş ve beyninde meydana gelen ödemden sonra kadınlara da istemsiz bir şekilde taciz etmeye başladığını dile getirdi.

Hasan Kiraz kimdir ve Müge Anlı'daki olay nedir?

Hasan Kiraz, bahçeden çıktıktan sonra bir kaza geçirdi ve bir daha kimse haber alamadı. Geçirmiş olduğu kazadan sonra verilen ifadelere göre kısmi bir şekilde felç geçiren adamın beyninde ödem oluştu. Bu ödemin ardından bilinci yerinde olmadığı bir şekilde kadınları taciz etmeye başladı. Taciz ettiği kadınlardan bir tanesi de abisinin karısı olan yengesi olduğu verilen ifadeler arasında yer aldı.

Bu açıklamanın ardından Hasan Kiraz, birisi tarafından öldürüldü mü diye akıllarda soru işaretleri olmasına neden oldu. Bir yandan da Jandarma ekipleri köyü araştırmaya gittiği zaman anne jandarma ekibi ile görüşmek istemedi. Evime misafir gelecek, katılamam diye jandarma erlerini ret etti. Bu olayın ardından acaba Hasan Kiraz öldürüldü mü soru işaretleri daha çok belirdi. Hüseyin Kiraz'ın vermiş olduğu ifadeler de akıllarda daha farklı soru işaretlerinin olmasına neden oldu.

Hasan Kiraz'ın kayıp olmasının ardından kendisine trafik kazasının da ardından sigorta üzerinden 231 bin TL değerinde  para ödenmiş olduğu ortaya çıktı. Hüseyin Kiraz, bu süreçlerde kendilerine sigortadan para yatırılmasına yardımcı olmak için Niyazi Demiröz'e de elden 20 bin TL vermiş olduğunu dile getirdi. Kardeşinin hesabı üzerinden yasa dışı yollar ile para çekerek bu paraları da kullanan Hüseyin Kiraz, ilerleyen süreçler içerisinde kardeşinin hesabına giriş yapmadığını da söyledi. Hasan Kiraz'ın annesi ile oğlunun öldürülmüş olduğuna değil de sadece kaçırılmış olduğuna inanıyor.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.