1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeğeni ile yasak ilişkisi olduğu ortaya çıkan Murat Başoğlu; spor salonuna gittiği zaman darp edildi…
Yeğeni ile yasak ilişkisi olduğu ortaya çıkan Murat Başoğlu; spor salonuna gittiği zaman darp edildi…

Yeğeni ile yasak ilişkisi olduğu ortaya çıkan Murat Başoğlu; spor salonuna gittiği zaman darp edildi…

2017 yılında meydana gelen ve öz yeğeni ile tekne turu sırasında öpüştüğü ana dair fotoğrafları çekilmesi ardından ünlü sunucu Murat Başoğlu için dava açılmıştı. Yıllar ardından Burcu Başoğlu ismindeki yeğeni ile aralarında olan durumdan ötürü gittiği birçok yerde farklı tepkilere maruz kalırken, birçok yerde istenmedi.

A+A-

2017 yılında meydana gelen ve öz yeğeni ile tekne turu sırasında öpüştüğü ana dair fotoğrafları çekilmesi ardından ünlü sunucu Murat Başoğlu için dava açılmıştı. Yıllar ardından Burcu Başoğlu ismindeki yeğeni ile aralarında olan durumdan ötürü gittiği birçok yerde farklı tepkilere maruz kalırken, birçok yerde istenmedi. Başoğlu bu sefer de en son gitmiş olduğu spor salonda kendisinin istenmemesinden ötürü darp edilmiş oldu.

Ünlü sunucuMurat Başoğlu, 2017 yılındayken Bodrum sınırlarında yeğeni Burcu Başoğlu ile beraber teknede öpüştükleri ana dair görüntüleri çıkan skandal olayın hemen ardından Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu eşlerinden ayrılmak zorunda kaldılar.

Ev bile kiralayamadı…

Büyük skandalın hemen ardından gittiği birçok yerde istenmeyen Murat Başoğlu, eşlerinden ayrılmasından sonra oturacak bir ev dahi bulamadı. Çok sayıda ev sahibi bu anlarda her ne kadar gitmiş olsa bile Murat Başoğlu ismindeki sunucu için kapıları kapattı. Olayın hemen ardından çok az görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu son olarak da spor salonuna gitti. Skandal durumlardan ötürü Murat Başoğlu için hala tepkiler hız kesmeden gösterilmeye devam ediyor.

Kendisine bu salonda seni istemiyoruz şeklinde sözlerin ardından salon ile ilişikleri kesildi. Diğer müşteriler ile aralarında arbede çıkması ardından ilişik kesildi. Bir yandan da Murat Başoğlu tanınabilmek adına çok uzun bir süre sakal ile gezmiş oldukları da ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.